![]() |
אדסנס | שאלה על ארה"ב
כשאני מסתכל על גוגל אנליטיקס (זה שמדווח על הגולשים), אני רואה שרוב הגולשים הם מצפון ארצות הברית וקנדה, ומערב (וקצת מזרח) אירופה.
לפני שאני הולך לישון, אני בודק מה הרווחים באדסנס, על מנת לבדוק האם השינויים שאני מבצע עוזרים לי ברווחים. כשאני קם בבוקר, אני שוב בודק מה מצב הרווחים (וואי אני אובססיבי! |Lol|) באדסנס, ומגלה שנוספו לי עוד ארבע עשרה, חמש עשרה דולר.. ברור שהקליקים האלה הגיעו מארה"ב, בגלל הפרשי השעות (כי אני בודק בבוקר), אך למה? למה הCTR של ארצות הברית וקנדה גבוה יותר מהCTR של ישראל ואירופה? |
כי שאמריקאים רואים מודעה שמעניינת אותם הם לוחצים כי הם צריכים
אצלנו ימותו ולא ילחצו כי יודעים שתקבל כסף חחחח וגם בגלל שמודעות בחו"ל משלמות כניראה יותר ואתרים ישראליים (מה שמופיע לרוב אצלך באתר לגולשים הישראליים) משלמים כמה שפחות |
ציטוט:
אני לדוגמה מנהל כרגע תוכנית affiliate (שותפים), קונים הרבה מארצות הברית וקנדה ולא אכפת להם שזה בא מהקוד שלי. בישראל היו מוחקים את הקוד ואז קונים מהאתר הראשי כדי שאני לא ארוויח. |winky| |
ציטוט:
זוועה ! .. |
גם אני הייתי מוחק את האפיליאט שלך.... :)
וברצינות, חבל שבארץ חושבים שאם מישהו מרוויח מההפניה אז אני כלקוח בטח משלם יותר. בחו"ל זה ממש לא ככה. מה שכן, לכל מי שחושש ממחיקת קוד האפיליאט, מומלץ להסוות את הקישור, כך שהגולש לא יכול לנחש מה הקישור האמיתי. אני למשל משתמש ב-META REFRESH של שניה אחת. הקישור נראה כך: all-4-all.co.il/SomeProduct ולחיצה עליו מעבירה את הגולש דרך קישור האפיליאט (נניח, siteam.hop.SomeProduct.clickbank.net) לאתר המכירות. מלבד יתרון ההסוואה, יש עוד יתרון שבו אני שותך קוד אנליטיקס עמוד ה-META כך שיש לי גם סטטיסטיקות לחיצה על הקישור. יש לא מעט שיטות הסוואה ומומלץ להשתמש בהן. זה מגן עלינו מ"גניבת קישור" |
ציטוט:
אגב, אתה עובד עם קליק בנק? שלח לי ה"פ אם כן. |
ציטוט:
עובד עם קליקבנק |
אבל אתם סוטים מהנושא.. למה לארה"ב יש CTR גבוה יותר, בגלל שאין להם "עין צרה"?
|
ציטוט:
אין סיבה אחרת. הם לא בני אדם אחרים, 100 כניסות שלהם זה כמו 100 כניסות שלנו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ