![]() |
בעיה במחשב שקשורה למיקרופון
היי
יש לי מיקרופון שכשאני מחבר אותו למחשב ובלוח בקרה משתיק אותו הוא לא מקליט ברשמקול אבל כשאני בלוח בקרה מפעיל אותו כאילו לא מסמן את ההשתק הוא מקליט ברשמקול למישהו יש מושג למה? |
פשוט כי ככה זה. אם אתה משתיק אותו הוא לא בשימוש. במיוחד עם מיקרוסופט. שהרשמקול מתבסס על הsndvol32 (בקרת העוצמה).
|
פולצ'ק, מה שאתה אומר, זה נכון. אך זה לא על כל כרטיסי הקול. :)
לדוגמא אני, בעבר, כמו שהוא עשה. זה עבד לי. וגם, פותח האשכול. נסה להקליט עם תוכנה יותר מתקדמת ויותר "מדליקה" מאשר הדבר ה"מעפן" שיש בחלונות. אז ככה: תחילה אני רוצה שתפתח את שתי הבקרות של הכרטיס הקול. איך פותחים? לוחצים על הסמל שבמגש המערכת, ואז נפתח לך Volume Control. תשאיר אותו פתוח, ופתח עוד אחד. בשני תלחץ על Options ואז Properties לאחר מכן, אתה בוחר בRecording, כאשר אתה בוחר חשוב מאוד שיהיה בטבלה שלמטה מיקרופון ב"וי". ואז אתה לוחץ על OK. כרגע יש לך שתי בקרות של הסאונד, הראשון זה Playback והשני זה Recording. אני רוצה שבRecording תסמן ב"וי" את המיקרופון. ואז תנסה להקליט, אמור לעבוד! אם לא עובד, נסה לפתוח את המיקרופון מהVolume Control שזה הPlayback, זאת אומרת, להוריד מהמיקרופון את המיוט. בהצלחה :) |
אתה צודק אבל כל מקרה לגופו. למשל לי יש כרטיס קול אולפני. הוא עוקף את מיקרוסופט. אני משתמש בנואדנו (אחות של קיובייס) כדי להקליט. וגם היא, מן הסתם עוקפת את הוינדוס. אם יש לך כרטיס מובנה או ישן הוא כפוף למיקרוסופט. במיוחד כשהתקן הצלילים שלך הוא Microsoft Wavetable .
לסיכום. הכל תלוי בכרטיס הקול (כל, סטגדיש, חחחח) :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ