![]() |
[דומיין למכירה] crAb.co.il
www.crAb.co.il היתי אמור לעלות אתר קניתי את הדומין ובעקבות פרישה של שותף לא עלה האתר מדובר בדומין קליט,קצר,נוח להקלדה(יש שמאל בלבד) ובולט. המחיר המבוקש הינו 160 ש"ח אך גמיש לרצינים פרטים יסגרו בטלפון אך חובה לצין דרך ליצירת קשר אז: freec<at>walla.co.il דרך לתשלום- אם מתל אביב ניתן במזומן ואם לא אז בהעברה בנקאית לבנק הפועלים validity: 23-03-2009 *אבקש לא להגיב אם אין ברצונכם לרכוש את הדומין |
אם מישהו מעוניין בדומין
אשמח גם להצעות כלליות |
יש פירוש לדומיין ? הדומיין קשה לכתיבה יחסית
|
פרוש לדומין? אתה רציני?
*מתוך מורפיקס: סַרְטָן; מַזַּל סַרְטָן --------- crab אם יש מישהו מעוניין אני מוכן לרדת במחיר |
אני הולך לתת לך עצה ואני מציע לך לקחת אותה ברצינות. אני עוד בדיון הראשון על הדומיין הסברתי איך הדומיין ממש, אבל ממש לא מתאים.
אני מציע לך לפנות לספקי פירות ים, ולראות אולי יהיו מעוניינים בדומיין. גם אם בסכום סמלי לחלוטין (אותם 160 ש"ח או באיזור), יקחו אותו ממך. |
ציטוט:
תפתח עליו אתר של בובספוג, או חנות של קציצות סרטן (משהו כזה בפלאש, שנראה בידיוק כמו המסעדה הזאת מבובספוג, ואז נכנסים לכל מיני מקומות ויש שם משחקים). יכול להיות אתר דיי מצליח |Lol| |
רעיונות טובים של עמרי וROM.
הרעיון של ROM מאוד טוב ואני ימשיך לזרום עם הרעיון שלו. אתה פשוט יכול לפתוח אתר באמת של בובספוג כמו אתר מעריצים ולמכור בובות של "מר עקרב" יצליח לך בגדול.. |
מציע 160 שקל במיידי
דבר איתי בפרטי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ