![]() |
אפשר לקבל הצעות לשרת רדיו?
אשמח לקבל הצעות לשרת רדיו.
שרת 500 מאזינים. לחודשיים,תשלום מראש. + תשאירו פרטים לצור קשר. רק חברות בעלות חצי+ ברשת. יומיים ניסיון.! בברכה , איליה. |
-- קרא את חוקי הפורום, נא לשלוח אישור על רישום במע"מ/מס הכנסה ל KeyTekk לפני שאתה מפרסם הצעות מחיר --
|
מחירי שרתי רדיו בחברת SecureHost.co.il
-- קרא את חוקי הפורום, נא לשלוח ל keytekk אישור על רישום במע"מ/מס הכנסה לפני שאתה מפרסם הצעות מחיר --
|
ציטוט:
איפה רואים מספר מאזינים? איכות? האתר שלך בכלל לא מובן. ------------ אפשר לקבל עוד הצעות? |
-- קרא את חוקי הפורום, נא לשלוח אישור על רישום במע"מ/מס הכנסה ל KeyTekk לפני שאתה מפרסם הצעות מחיר --
|
שלום לך עומרי
חברת די הוסט תשמח להציע לך שרת רדיו על גבי שרתינו חברתינו בעלת וותק של 11 חודשים בשוק די הוסט בעלת מספר שרתים. כמו כן חברתינו רשומה כעוסק מרושה. אני יאמר זאת במפורש אין הני יכול להתחרות בתחרות של המחירים המובקרים האלה כאן אבל יכול להתחרות באיכות וברמה. איכות בהחלט אני יכול לספק לך ברמה הגבוה. אני מחזיק כיום אתרי רדיו מאוד גדולים בינהם רדיו סנטר 91.1 Fm רדיו עידן המזרח רדיו גלי ישראל רדיו של חדר 50+ נענע. מדובר פה בלקוחות מאוד מכובדים אשר עברו כמה וכמה מספר חברות כדי למצוא את הטוב ביותר בשבילם. אז כן אשמח להציע לך 500 מאזינים במחיר כולל לחודשיים של 140 ש"ח נשמע אולי קצת יקר (למרות שלא יקר) אבל אני מבטיח לך שתקבל את מלוא התמורה עד השקל האחרון. |
אוקי d-host אני יצור איתכם כבר קשר ונראה.
אפשר לקבל עוד הצעות?:confused: |
|
נערך לא חשוב...דיברתי איתו ..נאמר לי שהוא כבר סגר עם מישהו
|
ציטוט:
אני מאחסן לעידן המזרח ורדיו סנטר את השרתי רדיו עצמם :). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ