![]() |
ממ.. השירים הישנים האהובים עליכם (בלועזית בלבד!)
אהלן,
עלה לי סתם רעיון נחמד לפתוח אשכול על שירים ישנים שאתה אוהבים (בלועזית רק).. האשכול הזה אולי גם יזכיר לכמה אחרים שלא זוכרים כבר שירים ישנים טובים.. טוב אז נתחיל ממני ,ואם בכלל אפשר לקרוא לזה ישן חח ... אני אוהב במיוחד את השירים האלו: Coco Jambo ו- We will rock you מה אתם? XD **דרך אגב אני לא רואה באשכול הזה שום בעיה,לא עובר על שום חוק . יכול להיות שאני טועה ,אז אשמח אם תנעלו אם זה אשכול שעובר על אחד החוקים .כי אני לא מצאתי שום חוק נגד זה** |
ציטוט:
בכל מקרה חלאס עם הפחד שהאשכול לא בסדר המנהלים פה מפעילים שיקול דעת וגם לדעתי אתה יכול להבין לבד שלשם כך נועד פורום דיבורים האשכול שלך בסדר גמור לא צריך לבקש סליחה על כל הודעה שפותחים |
ציטוט:
|
2Pac - Changes
תמיד ישאר היפה ביותר|קורץ| |
80's לול...
|
אוו יש רשימה ארוכהה בשביל זה:)
אבל בעיקרון רוב השירים של 2Pac ו Eminem :) |
Metallica - Nothing else matters Bon Jovi - You give love a bad name Xzibit - Paparazzi Bone Thugs-N-Harmony - Da crossroads אהוד בנאי - הכוכב של מחוז גוש דן (מצטער אבל חובה להשים פה) 2Pac - Changes Red hot chili peppers - Otherside Red hot chili peppers - Californication Dire straits - Romeo & Juliet Dire straits - Money for nothin 2Pac - Hit 'em up Dr Dre & Snoop dogg - the next episode Wheatus - Teenage dirtbag ועוד..... |
ציטוט:
אךךךךךךך - Bon Jovi - You give love a bad name איזה רוק פרוע!!! |
ציטוט:
ציטוט:
ד"א DorWD, אין שם שיר ישן אחד. |
ציטוט:
לא ישן ? תחזור על זה שוב... השיר יצא נראה לי בשנת 1978-1979 :/ עריכה: http://he.wikipedia.org/wiki/We_Will_Rock_You שנת 1977 חחח ,לא ישן אהה? XD |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ