![]() |
[מחפש] שותף לאתר להעלאת קבצים (יש כבר איחסון של 980G
אז ככה, אני מחפש שותף לאתר להעלאת קבצים.
כבר רכשתי לשנה מרואש איחסון בחול שהוא 900 גיגה וכל שבוע נוספים 10 גיגה איחסון ו 20 גיגה תעבורה. אני בדקתי את השרת וזה מוריד לי במלוא המהירות (מגה וחצי- הוריד לי על 220) אז כרגע אני מחפש שותף שיכין את האתר זה הכל. ליצירת קשר אפשר להשאיר פה פרטים *** האיחסון נרכש אצל Dreamhost.com*** ---------- אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז אם זה לא הפורום המתאים להעביר לפורום המתאים. |
דומיין יש כבר?
|
אז רק שאני אבין, השותף צריך להכין רק את העיצוב, האתר והתכנות?
|
בדיוק
דומיין לא ממש :\ אבל בעקרון נחשוב על משהוא כי יש לי מספר דומיינים שאני לא משתמש אז נוכל למכור אותם (או להשתמש בהם) ולקנות את הדומיין הרצוי |
מה מקבל בתמורה אם הכנתי את העיצוב האתר והבאתי דומיין? חצי חצי ברווחים ?
|
אשמח לקבל פרוט נוסף
כל מקרה אם צור איתי קשר בה.פ או MSN - iphone_offer@hotmail.com דרך אגב אוכל לבנות אתר העלאות קבצים איכותי במ'ס ימים. בעבר ניהלתי אתר העלאות קבצים גדול. תודה. |
כן, חצי חצי ברווחים(אתם כמובן כבר יודעים, אבל בכל מקרה הרווחים באים בעיקר במפרסומות)
אני תכף אצור איתך קשר SPIKERG |
הינה קובץ הדגמה להורדה
ogc-downloads.com/cali_2.mp3 קובץ של 2 מגה(רינגטון מאוד מומלץ :) * המהירות אצלי מתחילה ב80KB ותוך 2-3 שניות זה עולה ל220* אתם רוצים גם תמונה של העלאה? |
זה לא כל הרוחב פס יש לי אינטרנט 3 מגה וזה מוריד על 230 KB
|
בכל זאות :\ בשביל תמונות זה פחות מ2 שניות עד שהתמונה עולה (אם זה לוגו או דברים של עיצוב אז פחות משניה)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ