![]() |
[מחפש] רייסל
מעוניין לרכוש רייסל לינוקס,
שטח אחסון: 3 ג'יגה תעבורה: 300 ג'יגה מחיר מקסימלי לחודש: 85 ש"ח (במקרה וימצא חן בעיניי האחסון ארחיב לחצי שנה) חייב Zend Optimizer בעקרון אני מתכוון לאחסן עליו אתרים מבוססים ג'ומלה, כך שאם יש דוגמאות לאתרים זהים שמאחוסנים אצלכם, זה רק יוסיף (רק לציין שיש, את הכתובות ניתן יהיה למסור בשיחה) חובה ותק של שנה לפחות תודה... |
שלום
חבילה של 3 גיגה ו300 גיגה תעבורה במחיר של 69 ש"ח לחודש הנחה בתשלום לחצי שנה מראש שרתי לינוקס חזקים עם מערכת CPANEL תמיכה טכנית 24 שעות ביממה כמובן שעל השרת מותקן ZEND במידה ואתה מעוניין צור קשר lazertekk@gmail.com www.LazerTekk.com כמובן שיש אתרים שמאוחסנים אצלנו שדורשים ZEND נוכל לשלוח לך בשיחה |
שנה וותקר של העסק או שנה וותק של עסק רשום ?
|
ציטוט:
לא רעיון טוב.. |
לא,, כאילו לא יודע תראה העסק פתוח בערך שנה וחודשיים ועידן היה הבעלים שלו לבד עד לפני חצי שנה שאני נכנסתי איתו שותף ויחד רשמנו את העסק =\
|
ציטוט:
עוד הצעות בבקשה |
היי,
להלן הצעת המחיר מעסק פראשסרב. ריסלייר בסיסי שטח אחסון: 3 ג'יגה. תעבורה חודשית: 300 ג'יגה. הגבלת גודל מסד: 80 מגה פר מסד. כל השאר ללא הגבלה (מספר מסדים, חשבונות FTP וכו'). תמיכה בZend Optimizer. מחיר חודשי (תקף להצעה זו בלבד): 85 ש"ח לחודש. פרטים נוספים *וותק של קרוב לשלוש שנים. *גיבוי יומי על גבי לפחות 2 הארדיסקים שונים (בכפוף לתקנון). יצירת קשר 0509240124 איסיקיו: 170925340 (אהיה זמין בערב). מסנג'ר: admin at freshserv dot net (אהיה זמין בערב). ציטוט:
המשך יום נעים. |
ואם למשתשמ זה לא משנה עדיין אסור לי להציע הצעה?
|
ציטוט:
נעבור לפרטי אם יש בעיות ואי הבנות נוספות. המשך יום נעים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ