![]() |
מחפש מאבטח
שלום לכולם,
אני מחפש מאבטח לפורום מערכת: ipb 2.3 או 2.4 ואו מערכת VB. האבטחה צריכה לכלול: SQL Injecion מומלץ שלמאבטח / חברה שתעשה את האבטחה יהיה פאנל ניהול אשר אוכל לראות ניסיונות פריצה וכו' וכמובן דיווח לספקיות.PHP Injection Cross Site Scripting - XSS Remote File Inclusions - RFI Local File Inclusions - LFI DDOS Attacks Trance+Track Methods UN-Edit Cookies System *********** כל המציע חייב להיות עסק רשום כחוק. לא יתקבלו מציעים אשר לא רשומים בחוק. *********** מחירים נא לתת באשכול פה, אם ארצה כבר אצור קשר איתכם. יוני. |
אני לא מציע והכל, אבל אני רק אומר לך, אני איבטחתי את הפורום שלי בעבר, וכשעברנו ל-IPB 2.3- פשוט גיליתי שזה חסר טעם. אם אתה דואג להוריד כל פעם את הפאטצ'ים והכל - אין שום בעייה....
|
ציטוט:
|
אני יכול לאבטח חלק מהדברים שרשמת.
לפרטים נוספים צור קשר ! |
תודה אך אני לא אוהב להתעסק בחלקים...אני מעדיף מישהו שיבצע את כל העבודה
|
מה בדיוק אתה רוצה? שמישהו יעבור על המאה אלף שורות קוד ויחפש חורי אבטחה במערכת? יהיה לך כבר יותר זול וקל לבנות מערכת מאפס.
מה שכן אפשרי, ברגע שמישהו כן מצא חור אבטחה, פשוט להוריד את העידכון כמו שאמרו, ולפני העידכון בטח כבר יהיו פוסטים בפורום הרשמי של איך להתגונן בנתיים. אז פשוט צריך להשאר מעודכן.. |
ממליץ לך על VB שהיא מערכת הרבה יותר מאובטחת מ IPB.
כמו שאמרו- תוריד עדכוני אבטחה ואין סיבה שתהיה פריצה אלא אם מישהו רציני "התלבש" עלייך ואני מקווה שזה לא יקרה. |
לא יודע מה אתכם, כשאני בונה משהו אני משקיע בו הכל..
לא מתאים לי שבאמצע מישהו "יתלבש" עלי, אני יאבד את כל המידע, ואז מה נראה לכם שאני יעשה? יחייך ויגיד "טוב עכשיו צריך אבטחה?" ולא התכוונתי לעבור על כל השורות...מאבטחים יודעים למה התכוונתי. יש חסימת סקיפטים וכל מיני כאלה שמונעים פשוט. |
ציטוט:
ציטוט:
יש אנשים שמתמחים בנושא , אם תרצה אשמח להפנות אותך לכמה מהם. במידה ואתה מעוניין שלח לי ה.פ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ