![]() |
אולימפיאדת בייג'ין 2008
לאחר הטקס המרשים שהסינים עשו התחילה האולימפיאדה (או שבעצם האולימפיאדה התחילה כבר ביום רביעי, אבל לאחר הטקס זה היה באופן רשמי!).
אותי מעניינים יותר הענפים של ריצה יותר ספרינטים (100 - הכי מעניין.. לפי דעתי גיי לוקח, 110 משוכות, 200), כדורגל (ארגנטינה, ניצחון היום 1-0 על אוסטרליה לאחר אינספור מצבים), כדורסל (ארגנטינה, חבל שהיום הפסידו לליטא |עצוב|), טניס (היום יש שחר פאר, זוגות שחר פאר ואוליבזר ואנדיוני שאני מהמר שלוקחים מדליה וגם שחייה זה אחלה דבר (כל הזמן שוברים שיאים |Lol|) עוד אנשים פה עוקבים? |מסמיק| איזה ענפים אתה אוהבים? הימורים? |
לא תאמת לא יוצא לי לעקוב
|
כדורסל בראש ובראשונה..אח"כ ריצות קצרות (100 מטר וכד'..שליחים גם מעניין..) ואז כדורגל, שחיה...וכל השאר לא ממש מעניין אותי...מדי פעם רואים דברים קטנים-הרמת משקולות, התעמלות מכשירים, ג'ודו וכד'
היום סוף סוף יש כדורגל וכדורסל גברים...וכמובן..בתוך הכדורסל..דרים טים.. הימורים: קודם כל, ישראל בין מדליה אחת (לא זהב) לשום מדליה... כדורסל: ארה"ב כדורגל: ברזיל (מי שראה היום יבין למה..) טניס - גברים: פדרר (הוא צריך את זה אחרי מה שהיה השנה..אני מאמין שהוא יתעלה על עצמו) לא שיהיה לי כח לראות..אבל לדעתי זה מה שיקרה.. ריצה: כמו שאמרו פה..גיי..פשוט מדהים השנה.. שחיה: פלפס כמובן יקח לפחות 6 מדליות, אם לא ה8 שהוא מתכנן.. כל השאר, כמו שאמרתי..אני לא יותר מדי מבין ומתעניין.. |
התעמלות אמונותית / התעמלות מכשירים ושחיה, הדברים היחידים שמעניינים אותי...
שחיה - בתור שחייין לראות תתוצאות ולקנא. התעמלות אומנותית / מכשירים זה פשוט מגניב :) |
2 חצאי גמר בשחיה
מכובד בהחלט |
פתוח על האולימפידה כל הזמן, מחכה לטניס.. באסה שיש גשם.
|
ציטוט:
בקשר לענפי ספורט, אני מתעניין כמעט בכל ספורט, אבל- כדורסל טניס ריצה כדוריד כדורגל קצת שחייה וכמובן מנסה להתעניין בספורט שהישראלים נמצאים בו. עוד מעט מתחיל משחק של ארה"ב כדורסל, יהיה מעניין. |
אתלטיקה קלה מאוד מעניינן אותי גם שחייה
הבאסה שאתלטיקה מתחיל רק שבוע הבא |
וואו..היה משחק מדהים לארה"ב...הם היו כבר צריכים לחשוב על תרגילי ראווה חדשים מרוב הארסנל שהם הראו (יחסית לכל משחק)..בעיקר בגלל המון המון המון מתפרצות מהירות...
משחק הבא צריך להיות יותר מזה אפילו (אנגולה אם אני לא טועה)...לפי מה שאמרו השדרים...אני לא מכיר את הנבחרת האנגולית...;) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ