![]() |
[עזרה] גוגל אדסנס - כמה שאלות
בהרשמה אני חייב למלאות את הפרטים באנגלית?
אין לי עדיין חשבון בנק אז את הכסף יכולים לשלוח בדואר רגיל? אם כן, מה עלות המשלוח? האם כשאני פותח את האתר הוא חייב קדום להיות באנגלית, מקודד בUTF-8 ואז אני יכול לשנות אותו לעברית? והפרסומות יהיו בעברית? האם יש מגבלה למספר האתרים שאני יכול לשים בהם פרסומות? אם אני אומר לאנשים לא בדרך גלויה (לא ליד הפרסומות) להכנס לפרסומות גוגל כדי לעזור לי גוגל יחסמו לי את החשבון? עריכה: אם נגיד משהו ממחשב אחר עם IP שונה לחוץ על המודעות כל יום יסגרו לי את החשבון? תודה לעוזרים... |
אל תתעסק עם גוגל.
אני מכיר הרבה אנשים שחשבו שהם יכולים לרמות את גוגל ובסופו של דבר נחסמו חבל שזה יקרה לך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לי עוד שאלה...
נגיד אני בהתחלה מראה לגוגל שהאתר שלי באיחסון חנמי אבל בלי פרסומות והם מאשרים לי, ואחרי שאני כבר יקנה איחסון אני יכול לשנות את הכתובת של האתר הראשי שלי (מהאיחסון החינמי לאיחסון בתשלום). ************אי אפשר לערוך אז אל תחשיבו כדאבל פוסט..************** |
לא נראה לי שאפשר לערוך את הכתובת של האתר
פשוט תשים את הקוד של המודעה באתר החדש, וזהו.. אני חושב שהם יראו שזה אותו אתר למשל אני שנרשמתי היה לי אתר ראשי והוא כבר סגור ועכשיו החשבון משמש לאתר אחר |
ציטוט:
זה כבר קרה המון למשתמשים בפורום פה. אבל אפשר לחסום את זה בעזרת הכלי הבא: http://www.adsenseclicklocker.com/ יש עוד כמה כלים (אולי חנמיים אבל זה הכלי שאני מכיר ואני ממליץ עליו). |
ציטוט:
וגם המחיר לא בשמיים 27$ ותוכל לישון בראש שקט כמו שאומרים :) |
ציטוט:
אם כבר מדברים על זה. איזה כלים חינמיים יש? כי פשוט נראה לי בזבוז לשלם 27$ אם אני מכניס פרסומת אדסנס לאתר חדש ואני לא יודע איזה רווח יהיה לי..... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ