הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   תחזוק שרתים ושירותי רשת נוספים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=29)
-   -   בעיה במיני ייעודי (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66832)

drawback 28-08-08 06:38

בעיה במיני ייעודי

יש לי מיני ייעודי ואני לא יודע איך פותחים משתמש או איך משתמשים בו בכלל או מה אני יכול לעשות איתו בעצם. המטרה העיקרית שקניתי אותו זה בשביל אחסון אתר אבל אני לא יודע איך אני פותח משתמש ! תודה על העזרה.

ועוד שאלה האם אני יכול לערוך קבצי PHP כמו PHP.ini במיני ייעודי? ואם כן איך?

דרך אגב זאת מערכת FreeBsd

snirk 28-08-08 07:20

לניהול פשוט ויעיל יותר של השרת הייתי מציע לך להוריד ולהתקין את הפאנל לניהול שרתים webmin.
www.webmin.com.

ובלי קשר מיני יעודי מבחינת פקודות ומערכת זה בדיוק כמו שרת יעודי רגיל..., במידה ומותקן בשרת php אתה עורך אותו עם nano לפני הנתיב שלו, לרוב:
nano /etc/php.ini ושומר באמצעות Ctrl + X

Inet 28-08-08 11:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי snirk (פרסם 663179)
לניהול פשוט ויעיל יותר של השרת הייתי מציע לך להוריד ולהתקין את הפאנל לניהול שרתים webmin.
www.webmin.com.

ובלי קשר מיני יעודי מבחינת פקודות ומערכת זה בדיוק כמו שרת יעודי רגיל..., במידה ומותקן בשרת php אתה עורך אותו עם nano לפני הנתיב שלו, לרוב:
nano /etc/php.ini ושומר באמצעות Ctrl + X

אם השרת מיועד ללקוחות שקונים ממך איחסון עדיף לך לשלם עוד כמה "גרושים" בחודש ולהשכיר DIRECTADMIN הוא יותר פונקציונלי, יותר ותיק ויותר אנשים מכירים אותו ויעדיפו ללכת לפנאל שהם מכירים. אם זה שרת שמיועד באמת לכמה אתרים שלך אז חבל לשלם ובאמת עידף ללכת על פנאל חינמי.

כמו ששניר אמר, לשרת המיני יעודי יש את כל האופציות כמו של השרת היעודי ויש לך שליטה מלאה עליו (התקנת מודולים לאפצ'י, הרצת שרתי משחק, עריכת קבצי מערכת וכו') - הכל מתבצע ע"י חיבור SSH, אתה יכול למצוא כמה מדריכים פה בפורום (הסתכל באשכול המדריכים) או לבקש הדרכה בסיסיית מהאדם שמשכיר לך את השרת.

snirk 28-08-08 12:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Inet (פרסם 663222)
אם השרת מיועד ללקוחות שקונים ממך איחסון עדיף לך לשלם עוד כמה "גרושים" בחודש ולהשכיר DIRECTADMIN הוא יותר פונקציונלי, יותר ותיק ויותר אנשים מכירים אותו ויעדיפו ללכת לפנאל שהם מכירים. אם זה שרת שמיועד באמת לכמה אתרים שלך אז חבל לשלם ובאמת עידף ללכת על פנאל חינמי.

כמו ששניר אמר, לשרת המיני יעודי יש את כל האופציות כמו של השרת היעודי ויש לך שליטה מלאה עליו (התקנת מודולים לאפצ'י, הרצת שרתי משחק, עריכת קבצי מערכת וכו') - הכל מתבצע ע"י חיבור SSH, אתה יכול למצוא כמה מדריכים פה בפורום (הסתכל באשכול המדריכים) או לבקש הדרכה בסיסיית מהאדם שמשכיר לך את השרת.

DA הוא פאנל לניהול אתרים , webmin לניהול השרת, מכיוון שהוא לא יודע את הפקודה הבסיסית לפתיחת משתמש, הצעתי לו להתקין פאנל לניהול השרת שיוכל להקל עליו.

Sagiii 28-08-08 13:17

אני חושב ששניר צודק בעניין הזה, Webmin יכול לעזור לו רבות בניהול השרת אם אין לו ידע בפקודות לינוקס!

drawback 28-08-08 14:17

אנשים רציני שאין לי כוח לפאנלים

אני כולה רוצה להתקין ספריית PHP

ולפתוח יוזר אחד לבדוק אם עובד משהו

לא צריך אחסון לא לקוחות לא כלום

ובנתיים אף אחד לא אמר לי איך לפתוח יוזר!

בבקשה את הפקודה ומי שיכול לתת מדריך איך לגשת לקבצי PHP זה יהיה מעולה

Inet 28-08-08 17:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי drawback (פרסם 663262)
אנשים רציני שאין לי כוח לפאנלים

אני כולה רוצה להתקין ספריית PHP

ולפתוח יוזר אחד לבדוק אם עובד משהו

לא צריך אחסון לא לקוחות לא כלום

ובנתיים אף אחד לא אמר לי איך לפתוח יוזר!

בבקשה את הפקודה ומי שיכול לתת מדריך איך לגשת לקבצי PHP זה יהיה מעולה

השאלה היא איזה יוזר? FTP. SSH?

Sagiii 28-08-08 20:11

פתיחת יוזר ב-SSH דרך הפוטי:
useradd username
username= שם המשתמש שברצונך לפתוח.
הגדרת סיסמא למשתמש שפתחת:
passwd username

InSightering 30-08-08 01:56

תתקין WEBMIN משמה זה קל אם אתה מסתבך עם הפקודות
WWW.WEBMIN.COM

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:31.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ