![]() |
[אתר ראשון] EFF שליחת אימיילים
שלום לכולכם.
פתחתי את האתר הרציני הראשון שלי שנמצא בכתובת: http://eff.co.il/ האתר מאפשר לכם לשלוח אימיילים דרך מנוע האתר מבלי לחשוף את כתובת האימייל ו/או כל פרט עליכם בחינם. תוכלו לשלוח אימייל דרך כתובתו של האתר. אתם מוזמנים לנסות :) בנוסף יש כמה שירותים כמו הפיכת טקסט, הצפנת טקסט ובדיקת כתובת IP. *יש לציין שהעיצוב זמני* מחכה להערות, הארות, המלצות ונקודות לשיפור :) תודה לכם! |
מה זה:
מילות מפתח: EFF | Email For Free | תיבת דואר | דואר אלקטרוני | דואר | אימייל | email | שליחת דואר אלקטרוני | שליחת דואר | שליחת אימייל | שליחת אימייל ללא חשבון | אימייל חסוי | אימייל לא מזוהה | שליחת אימיילים בחינם ללא תיבת דואר | שליחת אימיילים ללא תיבת דואר באופן חופשי | שליחת אימיילים באופן חופשי | שליחת אימייל חסוי דרך האתר הפיכת טקסט | טקסט הפוך | בדיקת IP | בדיקת אייפי | בדיקת אי פי | IP | מה הIP שלי | הצפנת טקסט | MD5 | SHA1 | BASE64 | encode ??? אם גוגל תופסים אותך האתר שלך עף משם אבבל לא הבנתי מה הרעיון הכללי של האתר? פשוט טופס מסכן לשליחת מייל וזהו |
א. מה רע במילות מפתח? להוריד את זה? זה רע? לא ידעתי P:
ב. הרעיון של האתר הוא שתוכל לשלוח מייל בלי לחשוף את הכתובת שלך, או אם אין לך מייל משלך. (עריכה: הורדתי את המילות מפתח...) |
רעיון יצירתי מאוד
העיצוב לא משקף את המטרה. |
מגניב,
רק שפר את עיצוב האמייל שמתקבל (גופן, כיוון, סידור נתונים), ואת שם השולח שלו (כרגע רשום - server..org.il). בהצלחה! |
בהחלט רעיון נחמד, אבל.. אפשר לעשות המון דברים לא חוקיים דרך מייל חסויי.
בכל מקרה, שיהיה הרבה הצלחה :). שפר עיצוב. |
הייתי ממליץ לך לשים קוד אבטחה כדי שאיזה רובוט לא יתעלק לך על השירות ויתחיל להפיץ דברים שאתה לא רוצה להיות מעורב בהם...
|
ציטוט:
|
בהצלחה שי עם האתר :) אהבתי את הרעיון
תהנה מהאחסון. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
עריכה: בכל מקום שסודר יסומן באדום סודר |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:48. |