![]() |
שינוי IP ב DIRECTADMIN
יש לי כמה שרתים וירטואלים, על אחד מהם מותקן לי DA, אני חייב לשנות את מספר ה IP של ה VPS מכייון שאני חייב את אותו ה IP למטרה אחרת.
כמובן שאני מעוניין להחליף לאותו ה VPS מספר IP אחר ולהגדיר אותו על ה DA איך עושים את זה כמו שצריך ובלי בעיות נלוות? |
ציטוט:
קוד:
nano /etc/sysconfig/network-scripts/eth0 שם תנשה את ה-IP אחר כך תכנס להגדרות של ה-DA ב- /usr/loca;/directadmin/data/conf ותשנה את ה-IP |
ציטוט:
זה לא הנתיב הנכון מערכת ההפעלה CENTOS 5.2 |
קודם תשנה את הרישיון של הפאנל ב-DA העולמי,
אחר כך בCONFIG של הפאנל אפשר לשנות. |
הרישיון שונה ואושר כבר
נשאר רק לשנות את זה בשרת לא מצליח לשנות |
קוד:
/usr/local/directadmin/data/admin/ip.list |
מכוון ששינוי כתובת IP זו פעולה שבטעות יכולה לגרום לך לא להגיע אל השרת פעל לפי השלבים הבאים (בהנחה שלשרת כרגע כתובת IP אחת בלבד):
קרא בבקשה עד הסוף לפני שתתחיל. הגדרת את הכתובת החדשה ע"י שכפול הגדרות רשת: קוד:
cp /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0 /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0:0 קוד:
vi /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0:0 כמובן ואת IPADDR לכתובת החדשה שאתה מעוניין להקצות לשרת לאחר מכן אתחל שרותי רשת קוד:
/etc/init.d/network restart במידה וכן תמשיך הלאה מחק את קובץ ההגדרות המקורי והפוך את הקובץ החדש לקובץ ההגדרות הראשון ע"י קוד:
rm /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0 קוד:
vi /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0 קוד:
/etc/init.d/network restart הפעולות שתבצע באריותך בלבד, בכל שלב אם אתה לא מבין משהו אתה כמובן מוזמן לשאול. גיא |
ציטוט:
תקנו אותי אם אני טועה. |
OK אני יסביר שוב, תודה על כל העזרה אבל זה לא ממש עזר לי...
הכתובת IP כבר שונתה, אפשר להתחבר ב SHH אפשר הכל, מהשרת על הכתובת החדשה... בDA בתוך יוזר ה ADMIN יש IP Management ושם בפנים יש לי שני כתובות IP אחת הישנה ואחת החדשה הכתובת הישנה הנמצאת על Status של "server" והכתובת והחדשה נמצאת על מצב "shared" זה עושה לי בעיות ביצירת חשבונות רייסלירים. אני רוצה להעיף משם את הכתובת הישנ הממצב ה-server ובמקומה שתיהיה החדשה נ.ב תודה על זה שבכלל מנסים לעזור לי כאן כי בפורום התמיכה של DirectAdmin עדיין לא ענו לי ולא כלום למרות ששם שאלתי עוד לפני ששרמתי כאן. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ