![]() |
רוצה לפתוח חשבון בנק, בבנק אחר
שלום
יש לי חשבון בבנק הפעולים כבר כשנה אני רוצה לפתוח חשבון בבנק אחר כדי לקבל Visa / Master Card לרכישה מוצרים מחו"ל מישהו מכיר בנק שנותן לצעירים Visa / Master Card? *נ.ב לא יכול לפתוח חשבון נוסף בבנק הפעולים כי יחיבו אותי בעמלות של בנאדם רגיל ולא כצעיר |
דיסקונט.
|
ציטוט:
אני מציין שוב אני צעיר ואיזה כרטיס אני יכול לקבל? |
ציטוט:
אמנם מגבלת אשראי מצומצמת (כמו כל כרטיס צעיר), אבל אפשרי לרכוש באינטרנט הכל. אני ממליץ ללכת ולשאול לפני שאתה פותח חשבון. אולי יש דברים שלא לרוחך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בחו"ל אומר לטייל בעולם ולגהץ בעזרת כרטיס האשראי, מה שלא יקבל בשום בנק עם חשבון צעיר. מחו"ל אומר להזמין דברים ע"ג טלפון, דוא"ל ואינטרנט ואפילו PayPal. עם ויזה (צעיר או לא), הוא יכול. |
ציטוט:
בדקתי את זה, ואי אפשר להזמין מחו"ל עם כ"א של דיסקונט (ויזה צעיר), ואני מדבר מניסיון, אני מחזיק אחד. |
אם בו נגיד אני לא יכול לקבל מבנק דיסקונט ויזה שיש אפשרות לרכוש ממנו דברים מחו"ל כמו לשים כסף ב paypal
מאיזה בנק זה אפשרי? תודה לעוזרים |
אתה יכול לקבל ויזה בינלאומית בדיסקונט, בתנאי שיש לך 15 אלף בחשבון:)
בכל מקרה ממליץ לך ללכת לדיסקונט ולברר הכל, פה אני בספק אם מישהו יוכל להגיד לך את כל האופציות שיש בבנקים וכ'ו.. |
מה הבעיה?
יש לך כרטיס של ישראכרט מבנק הפועלים ? יש באתר של ישראכרט אפשרות לרכוש isracard.web תחפש מידע על זה. זה אתה יכול לקנות עם זה בחו"ל בסכום שאתה קובע :) אחלה של דבר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ