הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   akinator.co.il- איך זה עובד? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=69604)

SpiKerG 20-11-08 17:54

akinator.co.il- איך זה עובד?

האתר הזה מאוד מאוד מאוד חכם!!!!!!!!! אין זה שואל שאלות כלליות ואז עונה נכון 95% שזה נכון..

מעניין אותי לדעת איך זה פועל ...
יש דעות?

Rom 20-11-08 18:00

הרעיון שלו מאוד מאוד פשוט.
בעקרון זה Web 2.0
יש מאגר של שאלות (שכל אחד יכול להוסיף עוד שאלה).
ויש מאגר של אישים, שלכל אחד מהם יש שאלות, עם תשובות (בהמשך תראה איך הוא משיג את האישים).
המערכת מתחילה לשאול שאלה אחת, המשתמש עונה, והמערכת ממיינת רק את אלו שהתשובה שלהם לשאלה היא כמוש ענית.
ואז ממשיך לעוד שאלה שלרוב מהרשימה הממויינת יש, וממשיך חלילה עד שהוא מגיע למישהו בודד, או למספר מסוים של שאלות (לדעתי 21 או משהו כזה).
אם הוא מצא את מי שחיפשת יופי, אם לא אתה יכול להוסיף את אותו אחד (בתשובה של איך הוא משיג את כל האישים), וגם להוסיף תמונה לאותו אחד.

מקווה שהבנת :)

SpiKerG 20-11-08 18:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rom (פרסם 682893)
בעקרון זה Web 2.0
ויש מאגר של אישים, שלכל אחד מהם יש שאלות, עם תשובות (בהמשך תראה איך הוא משיג את האישים).
המערכת מתחילה לשאול שאלה אחת, המשתמש עונה, והמערכת ממיינת רק את אלו שהתשובה שלהם לשאלה היא כמוש ענית.
ואז ממשיך לעוד שאלה שלרוב מהרשימה הממויינת יש, וממשיך חלילה עד שהוא מגיע למישהו בודד, או למספר מסוים של שאלות (לדעתי 21 או משהו כזה).
אם הוא מצא את מי שחיפשת יופי, אם לא אתה יכול להוסיף את אותו אחד (בתשובה של איך הוא משיג את כל האישים), וגם להוסיף תמונה לאותו אחד.

אבל קראה לי פעם שחשבתי על ה' ...
ועל השאלה הראשונה זה שאל אותי זה מהתנ"ך ? ואז האם הוא גילה מישהו ואז הוא אמר שזה ה' ישררררר כאילו כבר לפני זה חשבתי על ה' ואז זה ישר הופיע השאלה הראשונה על ה' ...

ועוד המון מקרים..
זה ממש ענק

Rom 20-11-08 18:06

השאלה הראשונה היא ראנדומלית בלי שום קשר למה שחשבת..

Inet 20-11-08 18:10

תנסו ללחוץ כל הזמן כן :)

intercooler3819 20-11-08 18:42

זה סוג של עץ בינארי בבאק אנד של זה

Rom 20-11-08 18:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nitsanbn (פרסם 682906)
זה סוג של עץ בינארי בבאק אנד של זה

אמ.. סוג של חחח

ariel20059 20-11-08 18:52

כה ניסיתי את זהנ עם עוד 4 אנשים בכולם הוא צדק

Tomer Pearl 20-11-08 19:31

זה אחד הדברים הכי מגניבים שראיתי.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rom (פרסם 682893)
בעקרון זה Web 2.0

וזה לא מדוייק, הרי אם הייתי בוחר בשאלה ראשונה שהדמות היא לא נשית, הוא כבר בשאלה העשירית היה עולה על זה שהיא חברה שלי לדוגמא...
זה הרבה יותר מורכב...

ariel20059 20-11-08 21:54

הכלב ים הזה חשבתי עשר פעמםי על :

מאיה בוסקילה,יעל בר זוהר, המפקד שלי אבא שלי אחותי אחיין שלי חבר שלי אתר אינטרנט ובוכלם המעפן הזה צדק

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:51.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ