![]() |
דרושות 10 חבילות אחסון קטנות מ10 חברות שונות
מחפש 10 חבילות כל חברה חבילה אחת לאחסון
20 מגה אחסון 10 תעבורה אני צריך 10 חברות שכל אחד ירשום את המחיר לחבילה וזה מה שאני צריך נא לא להציע חבילות גדולות יותר והכי חשוב שלא יאוחסנו בחברות זהות |
שלום לך,
20 מגה איחסון 10 גיגה תעבורה השאר ללא הגבלה 15 ש"ח לחודש פרטים נוספים: איסיקיו: 126769666 מסנג'ר/אימייל:admin@godex.co.il פלאפון: 054-7877208 |
שלום לך
20 מגה איחסון 10 גיגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה פאנל DA 10 ש''ח בחודש .. **אם תהי המעוניין בכמה חבילות באותה חברה צור קשר נארגן לך מחיר טוב ** פרטים ליצירת קשר: אריאל: אייסי: 95609990 מסנג'ר: rorcoil@hotmail.com מיילים: ariel20059@walla.com או rorcoil@hotmail.com פלאפון: 0543021187 או 0509207076 ניתן להתקשר בכל שעות היום חוץ משישבת כי אני שומר שבת |
15 ש"ח לחודש
50 מגה 10 גיגה תעבורה השאר ללא הגבלה * במקרה ותרצה לאחסן את כל החבילות או חלק מהן באותו שרת אתה מוזמן ליצור איתי קשר לקבלת מחיר אטרקטיבי www.speeds.co.il. החזר כספי מלא תוך 7 ימים במקרה של אי שביעות רצון, פתיחת יוזר נסיון אם תרצה. עדיפות ליצירת קשר טלפוני או במסנג'ר ערב טוב |
(אני לא בטוח שמותר לי להגיב כאן בקשר לזה, אני רק מנסה לעזור).
אני מניח שbigstyle רוצה לקנות 10 חבילות שונות לקידום אתרים, לכן חברות שמתאחסנות בריסיילר או vps (הייתי הולך גם על ארון) של חברה אחרת, צריכות להגיד את זה ולהגיד את החברה בה הם נמצאים, כדי שבסופו של דבר, הוא לא יקנה 2 חבילות על אותו שרת משתי חברות שונות. תאי. |
היי,
במידה ואתה צריך אחסונים על כתובות אייפים שונים נוכל לספק לך את האחסון על גבי 5 שרתים עם 5 CLASS C שונים. http://lom.co.il/hosting_site.php תוכל לראות את החבילות כאן. פרטים ליצירת קשר: 050-7-11-66-77 hosting@lom.co.il |
כולכם מאוחסנים אצל loads זאת אומרת רק אחד מכם אני יכול לבחור אני צריך עוד 9 שלא מאוחסנים אצלו
|
אני על שרת יעודי ולא מיני יעודי או רסילייר
|
שלום, אשמח להציע לך הצעה מבית העסק StartTech.
חבילה אחסון: שטח: (המינימלי עבור הזמנה) 50MB. תעבורה: 10 GB. תקופה: חודש. מחיר: 10 ש"ח. ישנם עוד המון פיצרים כגון גיבוי יומי כפוף לתנאי השימוש. אשמח לענות על שאלות נוספות. אתר העסק: StartTech.co.il דרכים ליצירת קשר: פלאפון: 0545674879 EMAIL: Sale@StartTech.co.il icq: 769555 מסנג'ר: Eilon99@hotmail.com ניתן ליצור קשר דרך מילוי טופס ההזמנה באתר: לטופס המשך יום נעים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ