![]() |
[דרושים] משקיעים
שלום לכולכם,
אני מעוניין בפתיחת פרוייקט חדש וגדול. אך, כמו כל פרוייקט גדול - הוא דורש השקעה גדולה. השותפים בפרוייקט: אביב(אני),דוד,עידן ואלון(את שמות המשפחה לא כתבתי עקב החלטה קבוצתית). אלון הוא הבוגר שבינינו בן 41. הוא בעל אתר מצליח שיצטרף לפרוייקט שלנו. סכום ההשקעה הדרוש: 200,000 ש"ח. סכום די מבהיל - אבל הכל יחזור אליכם. ההצעות שאני מציע להחזרת הכסף: הצעה מס' 1 - כל חודש תקבל סכום כסף מסויים שנקבע ולבסוף אתה צריך לקבל את סכום ההשקעה + 40% רווח הצעה מס' 2 - כל חודש תקבלו סכום כסף מסויים שנקבע ולבסוף תקבלו סכום השקעה + 30% רווח + 30% שליטה בפרוייקט. הצעה זו מחייבת להשאר משקיע בפרוייקט בעת שנצתרך. כמובן שאם יש לכם עוד הצעות לאפשרות החזרת הכסף או שתרצו לשנות - זה מקובל עלינו וננסה להגיע ביחד לעמק השווה. בתחילת הפרוייקט הוא אמור להכניס עד 22,000 בחודש. ויש לי הצעה שתוכל להוסיף עוד כסף להכנסה החודשית(מן ביטוח בשבילכם) - ואם תרצו לקבל מידע עליה - תבקשו ואם תסכימו נשמח:) *הנושא עם החוזים בבדיקה* פרטי יצירת קשר: אביב: אייסיקיו - 597050 עידן: אייסיקיו - 86617999 טלפון - בפרטי דוד: אייסיקיו - 228537458 אלון: בקרוב יתווספו פרטים. מקווה שתרצו להשקיע. כל אחד שיקבל מידע על הפרוייקט מחויב לסודיות מוחלטת. |
אשמח לקבל פרטים
נראה שמדובר ברצינות וכדאי לחתום על הסכם סודיות לפני כל הסבר על הפרוייקט מוכן לשמוע פרטים בחתימה |
שאלה: אתם, השותפים, משקיעים משהו או רק מסכנים כסף של אחרים?
|
אם אתה חותם חוזה קביל בבית המישפט אני מוכן לתת לך את הכסף הזה.
כמובן אני צריך את כול התיק וכול המיסמכים ולראות את הרעיון שלך ואם זה יתאים לי אני יתן לך. כמובן אשמח לחתום על חוזה סודיות שקביל בבית המישפט. 050-887-4039 זה המיספר שלי שתמיד זמין 24/7. |
עד מחר כולכם תקבלו פרטים אודות הפרוייקט, וכן אנו משקיעים - אך, אם אני אגיד מה אנו משקיעים בפומבי, לא תהיה סודיות לפרוייקט.
|
שלח לי יותר פרטים, אם זה באמת רציני ורלוונטי,
אין לי שום בעיה לקשר אותך לאנשים שישימו את הכסף. taikaish@gmail.com תאי. |
במידה וזה רווחי יש אפשרות לקשר אותך עם אנשים שישימו כפול ויותר
הנייד שלי בחתימה ניצן |
אצור איתכם קשר בהקדם.
אני כרגע כותב מסמך מפורט ביותר אודות הפרוייקט. |
שלום,
שלח לי בבקשה הצעה מפורטת + ניתוח של כל העלויות. תודה. |
אשמח לקבל את המסמך המפורט שאתה כותב... דבר אחד מדאיג אותי שאתה נותן מספרי ICQ ולא טלפונים...
סיפרת לי בערך מה הולך להיות אשמח לקבל את הדף המפורט ואת ההצעה שאמורה להוסיף עוד כסף לתשלום החודשי. תודה מראש |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ