![]() |
מבצע לאלו שמוכרים שרתי משחק, 35 ש"ח לשרת.
המבצע מיועד אך ורק לחברות שמותר להן לפרסם פה.
השרת עמוס ? חסר לכם שרת משחק וחבל להוציא 400 ש"ח על עוד שרת ייעודי ? 35 ש"ח ליוזר ל - חודש, שם תוכלו להריץ שרת משחק cs 1.6\source ל 12 שחקנים. כמובן שתשימו את שם החברה שלכם על הסרבר, אני רק מספק מקום ומתחייב לפינגים נמוכים בשרת. אתם בונים ומתחזקים את היוזר. מומלץ גם לחברות קיימות שרוצות להיכנס לשוק שרתי המשחק, עד לשלב בו הם קונים שרת ייעודי. שלב ראשון, להרשם אצל בני, שלב שני 052-8332732 icq:8730352 איל il |
יפה מאוד, מקווה שזה ירים חברות חדשות.
אבל אני מקווה שזה לא יהרוס את מחירי השוק, וחברות יקנו ב-35 וימכרו ב-50. זה ממש יהורס חברות מקצועיות. |
ציטוט:
ברגע זה אתה מתחיל שלב של הריסת השוק של שרתי המשחק. |
לפי ההודעה הזו אתה אומר שעדיף לי ליקנות מימך ריסלר יוזרים בימקום ליקנות מימך יעודי לא?
אתם בונים ומתחזקים את היוזר. אם אני מתחזק תיוזר שלי מעולה ומישו אחר לא אזה "נידפקתי" |
בהצלחה אחי :]
|
באותה מידה שאתה עוזר פה לחברות חדשות, אני יכול לקנות.. "כזה" ב35 שקל, ולפתוח לי יוזר יחיד, ואז בעצם קניתי שרת משחק ב35 ש"ח
|
הוא עושה בשכל!!
|
ציטוט:
מתן, בג הוסט, בוודאי. בוטן, אתה צודק, אבל בשביל לקנות ב 35 צריכים להיות רשומים בפורום מורשים של בני ביסייטס. ואם מישהו ישקיע ויעמוד בתנאים של בני וירשם בפורום מורשים של בני, אין סיבה שלא אמכור לו ב 35 ש"ח. יוסי מזן, :qqb007: איל |
אייל לדעתי תגביל את העניין, כן תמכור ב-35 לחברות אבל תנאי קבלת המכירה יהיו רק בתנאי שהם יימכור במחיר X ומעלה.
כלומר אתה תמכור ב-35 רק בתנאי שהחברה שקונה ממך תמכור את הסרבר נגיד ב-60 שקל ומעלה. |
ציטוט:
מה שכן, אם מישהו רוצה להרשם אצל בני ולשלם לי 35 ש"ח לחודש, ולמכור ב 50 ש"ח לחודש, ולהרוויח על כל הסיפור הזה 15 ש"ח לחודש, מוזמן. לפחות חברות מתחילות של ילדים, לא יצטרכו לקנות ייעודי ב 400 ש"ח, ולעבוד בהפסד מספר חודשים, ולסגור כמה חודשים אחריי. ולא יצטרכו למצוא את עצמם בביקורת חברות, כי יש להם בסך הכל שרת משחק אחד יותר מידיי, שתוקע לכולם. איל |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ