![]() |
טעינת SQL גדול דרך mysqldump ללא הצלחה.
שלום לכולם,
אני מנסה לטעון קובץ SQL של 100 מגה דרך mysqldump אבל ללא הצלחה. אני מריץ את השורה הבאה: mysqldump --opt -user -pass -h /home/domains/public_html/>som.sql הנתניב לא מלא כמובן. אני מקבל כול פעם הודעת שגיאת אחרת: mysqldump: unknown option '-o' mysqldump: unknown option '-s אני ישמח לעזרה, תודה רבה. |
אין דבר כזה גדול מידי לטעינה
אני טוען דרך mysqldump מסדים של גיגה. דבר ראשון תבדוק את ההרשאות של היוזר מול הקובץ דבר שני תבדוק שאתה בתיקיה של הקובץ בצורה של הפקודה הזאת מעולם לא טענתי קובץ SQL |
לא מבצעים שחזור עם היישום mysqldump , יש לך טעות ביישום בו אתה מנסה להשתמש
היישום mysqldump מבצע גיבוי (בשפה הפשוטה של העם , ולא בשפה של מומחי מיחשוב). היישום mysql מבצע שחזור (בשפה הפשוטה של העם , ולא בשפה של מומחי מיחשוב) אם אתה עובד תחת מערכת הפעלה linux אז תריץ את הפקודה הבאה: man mysql על מנת לצפות בתיעוד הטכני של היישום |
ציטוט:
תודה על הניסיון לעזור. ציטוט:
mysqldump מבצע גיבוי, עכשיו רק שמתי לב לזה שנוצר לי קובץ SQL מגיבוי המסד. עזרת לי מאוד, הצלחתי לבצע שיחזור למסד הנ"ל. תודה רבה לכם על העזרה. |
אתה לא צריך MYSQL DUMP
תריץ את זה וזהו, אני אישית מעלה עם זה מסדים של 3 ג'יגה. mysql -u dbusername -p databasename < /path/to/backupname.sql תעשה pwd כדי לדעת את הנתיב. |
רשמתי לעצמי.
כבר העלאתי את המסד, אבל תודה לך אני יזכור את זה לפעם הבאה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ