![]() |
לכל בעלי השרתים היעודיים
שלום לכולם
אני עובד עכשיו על פרויקט, את נושא הפרויקט אני לא אגלה בינתיים. בשביל הפרויקט אני אצתרך שרת, משהו כמו 100 מגה להתחלה. את זה, אני יכול להשיג, אבל הבעיה, אני צריך גישת SSH לשרת. מי שיכול ורוצה להביא לי לזמן מוגבל שרת עם גישת SSH, בבקשה שישאיר פרטים ליצירת קשר פה או בה.פ מי שיודע על הפרויקט בפורום(ואני בספק) בבקשה לא להגיד על מה הוא תודה SsH S Scripts |
אתה מתכוון לשרת 100 מגה עם גישת SSH בתשלום? או בחסות?
|
לחסות
באנר ימוקם באתר הפרויקט עד סיום העבודה, כשהעבודה תיגמר, השרת יסגור את החשבון |
יש לי שאלה למה לאנשים להביא לך SSH זה מהווה חור אבטחה ענק! פשוט ענק...
אתה יכול בקלות להתקין על המחשב שלך לינוקס ולהשתמש ... בנוסף שאתה לא מגלה מה אתה עושה, ואתה רק מציע באנר עד סיום הפרויקט. |
תפרט יותר על הפרוייט ואני אשקול זאת.
|
1) אני לא יכול להקין על המחשב שלי לינוקס, מסיבות שאני לא אפרט עכשיו
2) אני לא האקר, אני לא מנסה להיות, ואני לא הולך לפגוע בשרת שיביא לי 3) אני רוצה באנר עד סיום הפרויקט כי כאשר הפרויקט יסתיים, לא יהיה בו שימוש 4) אני לא יכול לפרט כרגע כמו שאמרתי קודם, הפרויקט אפשר להגיד "סודי" |
ציטוט:
פה חביבי לא יתנו לך חסות כזו בעבור "סוד" ופרוייקט שלא יפורסם, אף אחד לא יכנס הרי זהו "סוד". |
את הנושא של המערכת אני אגיד לאדם שיתעניין בזה, אני לא רוצה לפרסם את זה על גבי הפורום
ברור שלבן אדם שירצה לתת לי את האיכסון והגישה אני אגיד את הנושא |
צור איתי קשר באימייל בלבד עם כל הפרטים, ויש סיכוי שתקבל.
אני רק מודיע מראש, אתה מקבל SSH עם חשבון מוגבל (Safe Mode), כל חריגה מהמגבלות ו/או ניצול השרת לרעה - החשבון נסגר אוטומטית ללא שום גיבוי. * אני בודק את התיבה כל דקה, אז אין לך ממה לחשוש, אני אקבל את המייל שלך (admin@wip.co.il) בברכה, |
קשר נוצר
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ