![]() |
שאלה | אני רוצה לעבוד על משהו זקוק להצעות.
תקשיבו אני רוצה לפתוח אתר שיתן מערכות למשל לעסק פיצה המערכות יהיו בASP ויהיו בלעדיות ובמערכות יהיו למשל בעסק פיצה:
חישוב מס הכנסה לכל אחד מהזמנות,שמירת אנשים קבועים שמזמינים,כרטיס עובד למשל שכל עובד שנכנס מקיש את הקוד שלו וזה סופר לו כמה שעות הוא עבד ושהוא מסיים זה מחשב לו את הסכום,ועוד הרבה דברים. בקיצור אני רוצה להתחיל לעבוד על זה הייתי רוצה לדעת כמה כדי לי למכור מערכת כזאת ועם בכלל יש פה מישהו שיהיה מעוניין במערכת לעסק(כל עסק). בתודה, אוראל. |
אני חייב לתת פה דעה..
לדעתי עסקים של פיצות / או כל עסק כלשהו יש לרוב מערכת כזאת במחשב שבעסק.. וגם אם אתה רוצה שזה יהיה ב asp - אז זה מצריך אינטרנט, וככה יהיה יותר קל לפרוץ.. לדעתי תוכנה על המחשב שלא מחייבת אינטרנט היא הפיתרון המתאים. בכל אופן בהצלחה! |
לא מחייב אני יעשה שזה יהיה על השרת של המחשב שאף אחד לא יכיר.
|
אני מציע שתסיים עם התוכנה ואז תבקש הצעות מחיר..
|
קשה לי לראות מישהו שיקנה את זה,
רוב העסקים היום עובדים עם תוכנות שיושבות על המחשב, מרבית התוכנות בנויות ב access ו vb. |
הרבה מאוד עסקים עובדים עם חשבשבת שנותנת את הפתרונות האלה.
זה יכול להיות רעיון טוב אבל לדעתי תנסה לפתח אותו לכיווני עסקים אחרים ולא ממש לפיצה... בהצלחה! |
נתתי סתם דוגמא לפיצה.
אני אומר בכללי ראיתי שASP לא שפה נפוצה בארץ לפי דעתי בגלל שהיא הרבה יותר קשה מPHP וגם עסקים כגון : אייטק ואייבי עובדים בASP,ASP NET בכל מקרה תכננתי לחלק נגיד מערכת כזאת (לפיצה) ב1000-1500 שקל וזה שווה לפי דעתי. מה דעתכם? |
סליחה על ההקפצה.
אבל חשוב שלי שתביעו את דעתכם אני רוצה להתחיל לעבוד על זה (או לדעת עם יש פה מישהו שמעוניין בקניית המערכת). סליחה על ההקפצה,זה לא יקרה שנית. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ