![]() |
בונה תוכנות Visual Basic חינם.
שלום רב לכל גולשי הפורום - שבוע טוב.
סיימתי קורס לפני הרבה זמן בVisual Basic וכבר בניתי כמה תוכנות מיקצועיות. אני מעוניין לבינות לצורכי התאמנות כ3 תוכנות ל3 אנשים שיבואו ראשונים - כמובן שלא כל בקשה תתקבל. אני יכול לבנות כמעט כל תוכנה שתבקשו במידה והיא הגיונית ופרוייקט לא גדול מידי. אני גם אעצב את התוכנה (בפשטות, מה שאני יודע בפוטושופ), זהו סה"כ.. אפשר ליצור איתי קשר כאן בפורום בה"פ או באשכול הזה עם: - שם מלא - דרך ליצירת קשר - הפרוייקט (התוכנה שהוא רוצה) - בקשות מיוחדות / הערות כל מה שאני אקח על התוכנה זה רק קרדיט שאני בניתי אותה. תודה רבה לכולם, מחכה לכם.. במידה ואני עובר על חוקי הפורום אנא תקנו את האשכול / מחקו אותו. |
תן דוגמא לתוכנה שבנית כדי שנדע את הרמה שלך +-
|
בניתי תוכנות שרת-לקוח, VENT4FREE בצורת תוכנה למי שמכיר.
בקיצור רמה גבוהה יחסית. |
שלום. אשמח אם תעשה לי את הדבר הבא:
יהיה חלון כזה רץ ברקע שאתה עובד עם המחשב ובו יש את העדכונים האחרונים שיש לאתר. חזור אלי אם תוכל לעשות זאת:) |
תן לי לראות אם אני מבין..
חלון רץ ברקע (נראה או בלתי נראה?) שיביא לך עידכונים אחרונים מאתר כלשהו, לדוגמא מWalla או דברים כאלה? |
דרכים ליצירת קשר:
ה.פ. איימיל: samimlev@gmail.com מסנג'ר: orelamar3@windowslive.com ארצה שתכין: תוכנה שתיתן לי מידע על האתר שלי .. כמות כניסות וכו'. תודה! |
ציטוט:
אני אבנה תוכנות מקוריות (יחסית), לדוגמא מה שבקש זה מעליך יכול להיות שאני אבנה.. |
לא חלון שהמשתמש יראה אותו ויהיה בו את כל החדשות או העדכונים האחרונים שיש לאתר כמו וואלה וכאלה אבל לאתר ספציפי כמובן. והוא יוכל לשבת בצד ברקע בלי להפריע.
|
או קיי, תתן לי קצת יותר פרטים Megnum ואיזה אתר זה ואני אתחיל לעבוד על זה.
|
עריכה: לא רלוונטי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ