![]() |
New GuideMaster - אתר המדריכים לשפות תיכנות
שלום לכולם,
אני מתכנן לפתוח מחדש את GuideMaster הישן שלי. יש עיצוב חדש והאתר כבר מתוכנת עד הסוף. האתר כבר נפתח, אבל עדיין לא רישמת. כרגע אני רוצה ביקורת על הרעיון, על הביצוע. נכון לעכשיו אין עדיין מספיק מדריכים. יש מעט מאוד מדריכים רק לשפה PHP, ולכן האתר עדיין לא נפתח רשמית. אגב, מי שרוצה להצטרף לצוות שיצור איתי קשר - אני אשמח לעוזרים. כתובת האתר: http://www.tal-aviel.com/NewGuideMaster/ תגובות לעניין, תודה. טל. |
העיצוב נחמד!
המערכת אחלה! בהצלחה בשבילכם! נ.ב. בהמשך תוסיף פירסומות לחברות איכסון וכל מיני כאלה(כמו באתר של סיגל)! |
ציטוט:
ברגע שיהיו מספיק מדריכים האתר יפתח ויפורסם. וכן, כמובן שיהיו פרסומות. עוד תגובות בבקשה :) |
מה נשמע טל? ממזמן לא דיברנו :)
בכל מקרה, העיצוב הוא שיפור גדול לעומת הקודם, והמדריכים כמו הקודמים, מעולים :) בהצלחה! |
נראה מצויין.
יש כמה בעיות עם JS, כמו כן לא יזיק לך בדיקת טופס ביצירת קשר. |
מערכת חכמה מאוד.
כל הכבוד עיצוב נחמד אבל לא מדהים כל כך תעשה שבמדריכים אפשר לחזור לעמוד הראשי של המדריכים. שיהיה בהצלחה. |
תודה לכולם.
איפה יש בעיה עם JavaScript? אין לי JavaScript כמעט בכלל. וכן, שכחתי לבדוק את השדות לפני השליחה בטופס יצירת קשר. כמו שאמרתי, האתר עוד לא נפתח רשמית :) זאת רק תצוגה מקדימה. |
טל תעשה לי ילד:D
|
ציטוט:
תלחץ על HTML. |
ציטוט:
הכל עובד. יכול להיות שיש לך איזו תוכנה שרצה ברקע והורסת? עריכה: אגב, תיקנתי כבר את הטופס יצירת קשר. פשוט בטעות הייתה גירסא ישנה שלו על השרת. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ