![]() |
דיון | רשת חברתית VS. משחק דפדפן.
שלום.
תקשיבו יש לי את האפשרות לפתוח אתר שהוא או רשת חברתית או משחק דפדפן, עכשיו אני חושב מה יותר שווה ומשתלם מבחינת כניסות הוצאות ורווחים. הרשת חברתית תיהיה בסגנון www.thegrave.net רק עם קצת יותר דברים. והמשחק דפדפן יהיה בסגנון www.mafia.co.il . מה אתם אומרים? תודה. |
ציטוט:
|
לא ברמה של מקושרים בינתיים, להתחיל ממשהו קטן כמו www.thegrave.net אבל עם קצת שיפורים.
|
עצה שלי וותר על שתי האפשרויות, תשקיע על משהו חדש ויחודי, כי ממש לא ילך לך
מדוע? כי גם רשת חברתית וגם משחק דפדפן זה הדברים שהכי הולכים ברשת, ומי שמשחק כרגע בלמשל Mafia יעזוב ויעבור למשחק שלך להתחיל מחדש את הכאבי ראש? הוא לרשת חברתית שלך אחרי שיש לו הרבה חברים והרבה תגובות וזה נהיה כבר היום יום שלו שמה? אם יש לך כמה אלפי שקלים אז אתה עוד תוכל להזיז כמה דברים, לפרסם וכ'ו בהצלחה בדרכך |
תהיה ייחודי.
למקוריות יש יותר סיכוי מאשר למשהו שקיים ברשת, כרגע אתה לא יכול להתחרות במקושרים הם כבשו כבר את קהל היעד הישראלי, בנוגע למשחקי דפדפן, יש כל כך הרבה, זה כבר מתחיל להיות במתכונת של אתרי העלאת תמונות שהיו אז. |
בכיף הייתי פותח משהו יחודי אבל אני מחפש משהו יחודי שיצליח גם ושיכנסו מימנו רווחים,
למי שיש רעיון יחודי אשמח לשמוע פה הצעות ואולי אם זה יתפתח הוא יכנס איתי שותף. |
מסיבה ברורה אל תצפה לקבל כאן רעיונות ייחודיים.
|
משחק דפדפן... כדי לפתח רשת חברתית ריווחית אתה לא רק צריך כסף או אפליקציות טובות.. אלא גם המון כוח חברתי מכל הארץ.
|
תראה , משחק דפדפן יכול להצליח לך , אבל זה תלוי.
ישנם דיי הרבה משחקי דפדפן , ואני בספק אם מישהו יתחיל לשחק בשלך ולא במוכרים יותר , אלא אם כן תציע משהו טוב יותר(כגון: פרסים , כסף) בנוגע לרשת חברתית , אותו הדבר , אני משתמש במקושרים למה לי לעבור לרשת החברתית שלך?במה אתה יותר טוב מהמקושרים? נקודות מעניינות למחשבה . |
זהו שאשמח לקבל פה בפרטי רעיונות יחודים או הצעות ובמידה ואני אשתמש בזה ואפתח את זה תכנסו שותפים.
עריכה: אוקיי בסוף נסגר שזה יהיה רשת חברתית. אשמח לשמות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ