![]() |
דרוש אחסון של 1GB-2GB
האם הפתרון במקרה בו אני צריך להעמיס באתר מס' רב ביותר של סרטונים הוא קניית אחסון
של מס' GB? האם זה משתלם? עדיף אולי להקים שרת ? תודה על העזרה. |
לרוב הלקוחות שלי המשתמשים בשירות רב של סרטוני וידאו אני מציע מערכת ניהול סרטונים המאוחסנים ב youtube ככה הפרסום הוא כפול גם הסרטון מופיע באתר של יוטיוב אם כתובת לאתר שלך וגם הסרטון תמיד יעבוד מהר ללא בעיות + חוסך באחסון.
:) |
רק שפה מדובר בסרטוני פרסומת...
|
באופן עקרוני, שרת בשביל כמה GBים אתה לא צריך,
יש לי הצעה די משתלמת בשבילך: 2GB שטח איחסון. 250GB תעבורה חודשיית. 25 חשבונות דוא"ל. 25 חשבונות FTP 25 חשבונות MySql פאנל ניהול DirectAdmin תשלום חודשי: 69.9 ש"ח * עסק פטור. * קבלה תישלח דרך הדואר. * אמצעי תשלום: PayPal, העברה בנקאית, דואר, צ'ק, אפשרות גם דרך הטלפון מיידי. פרטים ליצירת קשר: אימייל: info [at] yuri198.co.il מסנג'ר: messenger [at] yuri198.co.il אייסיקיו: 3720521 |
זה תלוי גם בכמות הגולשים שיש לך באתר.
במידה והאתר שלך עמוס הוא יכול לצרוך תעבורה גבוהה ולהגיע למצב שבו תצטרך להשכיר או לקנות שרת לבד. וגם במקרה הזה יכול להיות שתצטרך יותר מהמינימום רוחב פס שמקצים היום שזה בדרך כלל עד 10 MBIT . |
הצעה מבית העסק Dws.co.il
חבילת אחסון 1GB שטח אחסון 100GB שטח תעבורה כל השאר ללא הגבלה כולל תמיכה +פאנל לקוחות בקרוב. במחיר חודשי של 25 שקל 2GB אחסון 200GB תעבורה כל השאר ללא הגבלה כולל תמיכה +מערכת לקוחות. במחיר חודשי של 40 שקל. *תוספות לחבילה: אם תרכוש את אחת החבילות לחצי שנה דומיין עולמי מתנה. אם תרכוש את אחת החבילות לשנה דומיין ישראלי מתנה. יצירת קשר: אייסי:256603002 מסנג'ר:admin@dws.co.il פלאפון:0523282854 |
אולי מה שאתה צריך זה FMS[FLASH MEDIA SERVER] AKA FLV PLAYER,
מדובר בנגן פלאש, שברמת האיכות תמורת משקל/עומס, משתלם להשתמש בפורמט הנ"ל, אחד הנגנים המומלצים[משתמש בו אישית], הינו JW, לאתר חינמי, הוא בחינם, לאתר מסחרי, יש צורך לקנות רישיון. דבר נוסף שכדאי לשקול, זה לקנות שטח איחסון קטן ב-WEB, ושטח איחסון גדול ותעבורה ב-FMS[ראה למעלה], כמו Red5 לדוגמא. זה דיי הנחתה גדולה על רגל אחת, אם אתה מעוניין לשמוע פרטים נוספים[אני לא מוכר את השירות], צור עימי קשר בה"פ. אבי. |
יש לך הערכות לגבי כמות תנועת הגולשים וכמה תעבורה הם יצרכו?
הייתי ממליץ להתחיל מאיחסון שיתופי ובמידת הצורך לשדרג בהמשך לשרת וירטואלי (VPS) או שרת יעודי. |
שלום לך,
עם זה עדיין אקטואלי? 3 גיגה איחסון 300 גיגה תעבורה השאר ללא הגבלה 60 ש"ח לחודש 360 ש"ח לחצי שנה + דומיין בנלאומי במתנה 720 ש"ח לשנה + דומיין ישראלי לשנה במתנה פרטים להזמנות: אימייל|מסנג'ר: admin@godex.co.il איסיקיו: 126769666 פלאפון: 054-7877208 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ