![]() |
קיבלתי מנילה... עצות?
http://tinyurl.com/afhcdp
אמממ אני עוד מתמיין לטיס עכשיו כנראה היו עוד אפשריות שאני יחתום וויתור או לא יעבור איזה מיון יש לי ירפא א ב24 בגדול אני רוצה עתודה... |
קרבי זה הכי אחי
|
ציטוט:
אם אני לא מתקבל לעתודה זה לא שאני ממש יכול לבחור לא ללכת לקרבי (97 + אח) אז השאלה היא לאן... חיר שיריון וכו' |
ציטוט:
חי"ר - צנחנים, נחל, גבעתי וגולני, כפיר - עושים טירונות 07, והופכים להיות לוחמים. שיריון - לומדים לשלוט על אחד מכלי הנשק הכי עוצמתיים בצבא. נ"מ, תותחנים - לא מכיר, לא התעניינתי. מוד"ש - אחלה של מקום. אתה נכנס לשטח, בודק אותו, ומעביר לחי"ר לאן צריך ללכת ולאן צריך לירות ואיפה יש איומים. עוד 3 שבועות! |
אצלי במנילה היה רק חי"ר וזהו.. :( (נחל, הנדסה, גבעתי, גולני וכפיר). [סחטיין על המג"ב ועל הפלח"ץ].
ויא תותח יש לך קצונה ייעודית :) _______ טוב אז ככה, מה אתה רוצה לעשות בצבא? תענה על השאלה הזו ואז נוכל לכוון אותך בהתאם. A.M.F, גם נ"מ, תותחנים ושיריון נחשבים כלוחמים (אחרי שנתיים שירות, מקבלים תעודת לוחם לכל דבר). |
מבין אלה, נכון לעכשיו ככל הנראה הייתי בוחר גבעתי. ומנסה להתמיין לדובדבן.
ואם לא אז גולני \ נחל \ צנחנים כנראה. אבל כמו שמיידן שאל, מה אתה רוצה לעשות בצבא? מה אתה מעדיף? להיות יותר בשטח בקרב, או להיות במג"ב למשל. |
אם אתה מורעל בנשמה אבל באמת בנשמה אז לך על דובדבן.
אם אתה לא רוצה בית ורוצה להיות על הים אז לך לסטילים. אם בא לך לתת מכות לבני דודנו אז לך למג"ב. אם אבל אוהב סיכוני חיים ממש ממש גבוהים אז לך להנדסה. אם בא לך לעזור לאחרים יותר ממה שלעצמך אז לך תיהיה לוחם חילוץ והצלה. אם אתה אוהב ליפול, אטרקציות ובאנג'י אז לך לצנחנים. אם אתה רוצה לצאת הביתה במדים יפים ולקבל בצה"ל אוכל טוב יחסית לחילות אחרים אז לך לחיל האוויר. אם לי היה את האופציות שלך אז ההיתי הולך על דובדבן... |
ציטוט:
ציטוט:
ואל תקשיב ל-xoox |: |
ציטוט:
אז לידיעתך ההיתי גם בגיבושים ולא משנה איפה ובסוף בגלל בעיות שאני לא אפרט לכם או לך יותר נכון מהשיכולים שלי יצאתי לחיל אוויר ביחידת מחשוב. נראלי שאתה גם לפני גיוס נכון? אז אולי יותר אני לא אקשיב לך!!! |
יש לי בדיוק אותה מנילה (רק שיש לי גם את האופציה של פארמידיק).
וגם אני עוד לא מיליתי..... ממה שאני שמעתי לא שווה להגיע לשיריון והנדסה.... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ