![]() |
מעוניין בהערכת מחיר לדומיין :)
שלום לכולם,
במידה ואתם חושבים שאתם יכולים לתת הערכת מחיר לדומיין, אשמח לקרוא את הערכתכם. הדומיין הוא: Superstar.co.il תודה רבה וסוף שבוע נעים. :-) |
אני לא רואה בו שום דבר מיוחד בעיקר שהדומיין מיסתים בעוד כחודשיים וחצי
ומחיר העברת דומיין ישראלי הוא כ50 דולר בנוסף לא יותר מ10-20 שח |
עזוב את הזמן שהוא מסתיים,
זה לא רלוונטי, חוץ מזה שאני אחדש אותו. בכל מקרה אני חושב שאתה טועה, ואני דיי בטוח שלא הרבה יסכימו איתך. בכל מקרה תודה לך (; אשמח לעוד הערכות. |
תאמת הדומיין עצמו הוא מעולה אבל הסיומת לא טובה שלא נדבר על זה שדומיין כזה בארץ הסיכוי שלא לתפוס קטן יותר
לפי דעתי לדומיין כזה אין ערך יכול לבוא משהו שישלם לך 1000 שקל עליו ויכול לקרות מצב שאף אחד לא יקנה אותו בעיקרון יש לי דומיינים הרבה יותר טובים מזה שלא קיבלו הצעות מעולם אבל בהצלחה לך בכל מקרה! |
ציטוט:
אני לא יודע עד כמה הדומיין שווה ערך. תקדם אותו קצת ואז תבדוק.. תפרסם אותו קצת ואז תבדוק.. בדרך כלל רק מיעוט של דומיינים שלא קידמו אותם בגוגל ולא התפרסמו אפפשר למכור ביותר ממחיר העלות שלהם. |
ציטוט:
הוא היה צריך לשים פסיק.. "הסיומת לא טובה, שלא נדבר על זה ש.." הוא לא טעה. |
ציטוט:
אני קצת מתעצל להשתמש בפיסוק בפורומים... |
הדומיין עצמו מאוד מאוד נחמד אבל כמו שנאמר פה כבר, דומיינים ישראלים הם בעלי ערך נמוך כיוון שאין להם כניסות רבות.
דומיין כמו superstar.com היה שווה אלפי דולרים ואף מאוד אלפי דולרים. מצד שני אם הוא יקודם ו/או חברה מסויימת תזדקק לו תוכל לקבל עבורו מחיר טוב ממחיר עלות. |
אתם רציניים?
אחי, דומיין מעולה! יכול להיות טוב לפורטל רכילות \ כדורסל \ נעליי אדידאס :P אני מאמין שהוא שווה לפחות 250 ש"ח ככה... |
לדעתי אתה יכול לעשות אתר לרוני סופרסטר (אם כותבים ככה)
אבל תקדם וזה יהיה שווה כסף.. כרגע בלי קידום אפשר לומר מחיר התחלתי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ