הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   גוגל = פשוט לא תאמן אי ההתחשבות מצידם! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=72361)

MusicMan 01-03-09 21:06

גוגל = פשוט לא תאמן אי ההתחשבות מצידם!

יש ברשותי חשבון גוגל קבוע אבל בעקבות פרויקט משותף בכיתה פתחתי חשבון שכמה אנשים ידעו את הסיסמא וההינו מעלים עליו כל התקדמות בפרויקט, ככה שנוכל לגשת אליו מכל מקום. היום אני נכנס להוריד את החומר שעשיתי לפני שבוע ואני נתקל בהודעה הבאה:
סליחה, החשבון שלך הושבת. [?]
בלחיצה על ה? אין בכלל משהוא שמתקרב לתשובה.
אני ממש לא מבין את גוגל, אין באפשרותם להזהיר? לעלות גיבוי שיהיה זמין לזמן מוגבל להורדה?
מה פשוט ככה למחוק ללא אזהרה מוקדמת- בושה!

hhaifa 01-03-09 21:15

אני יודע שזה מעצבן אבל אחרי הכל הם לא חייבים לך כלום.
אין לך גיבוי של זה? ואתה בטוח שזאת הסיבה לסגירת החשבון?

mlnn 01-03-09 22:06

ציטוט:

אם החשבון שלך הושבת, ננעל או נתון לפעולות תחזוקה: לא תוכל לגשת אל החשבון שלך באופן זמני. תוכל לקבל גישה שוב בהקדם האפשרי, בדרך כלל בתוך 24 שעות.
מה עוד אתה רוצה? כנראה שניכנסתם בו זמנית כמה פעמים וזה חסם אותכם זמנית..

Cyeo 02-03-09 20:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mlnn (פרסם 700806)
מה עוד אתה רוצה? כנראה שניכנסתם בו זמנית כמה פעמים וזה חסם אותכם זמנית..

גם לי זה קרה באפריל שנה שעברה..
והחשבון לא חזר עד עכשיו.
שלחתי להם אימייל, הם טוענים שהסיסמא לא שונתה בחשבון מהרגע שלא הצלחתי להכנס ככה שזה לא פריצה, החשבון פשוט נסגר :|

maor 02-03-09 20:44

לא לסמוך עליהם.. הכי טוב שדברים כאלה יהיו מגובים על DOK

bimbim 04-03-09 19:14

היה סיפור עם בלוגר מפורסם בחו"ל שגם הוא איבד ללא אזהרה את החשבון גוגל שלו. היו לו שם מסמכים חשובים ומידע אישי, אחרי סערה תקשורתית בארה"ב שהוא עשה גוגל החזירה לו את החשבון. אתה צריך לעורר סערה בתקשורת כדי להחזיר את החשבון או שתלמד להשתמש בhard disk שלך. אם אין לך ברירה תנסה את וואלה או שירותי live (מיקרוסופט) גם אם הם יסגרו לך את החשבון יש באתר טלפון שתוכל לדבר אתם. תוכל לנסות את שירות sky drive החדש.

d1a1n0 04-03-09 20:06

תמיד תוכל להתחיל לעבוד באמצעות האוטלוק וה-gmail ביחד.
ככה לפחות תוכל לשמור את החומר על המחשב..

MusicMan 04-03-09 20:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי d1a1n0 (פרסם 701193)
תמיד תוכל להתחיל לעבוד באמצעות האוטלוק וה-gmail ביחד.
ככה לפחות תוכל לשמור את החומר על המחשב..

אני עובד עם האאוטלוק אבל עם החשבון הפרטי שלי, האאוטלוק שומר את הקבצים שנשלחים על המחשב?
ציטוט:

נכתב במקור על ידי bimbim (פרסם 701189)
היה סיפור עם בלוגר מפורסם בחו"ל שגם הוא איבד ללא אזהרה את החשבון גוגל שלו. היו לו שם מסמכים חשובים ומידע אישי, אחרי סערה תקשורתית בארה"ב שהוא עשה גוגל החזירה לו את החשבון. אתה צריך לעורר סערה בתקשורת כדי להחזיר את החשבון או שתלמד להשתמש בhard disk שלך. אם אין לך ברירה תנסה את וואלה או שירותי live (מיקרוסופט) גם אם הם יסגרו לך את החשבון יש באתר טלפון שתוכל לדבר אתם. תוכל לנסות את שירות sky drive החדש.

איזה סערת תקשורת אני יכול לעורר? לפנות לרפי גינת?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:34.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ