![]() |
גאמא- צריך לדעת משהו?
אני במגמת טכ"ם [10 יחידות מחשבים + 5 מתמ' פיזיקה ואנגלית]
רציתי לדעת האם לגאמא צריך לדעת משהו? או שמי שטוב בקב"א וכל זה מתקבל? המורה שלי אמרה[רכזת מגמה] שמצטייני המגמה מקבלים זימון לשם |
ציטוט:
אבל שהמורה שלך לא תמכור לך שטויות.. |
רגע.. אז מה צריך לדעת למבחנים שם?
|
ציטוט:
|
זה מבחן די גדול, הכל מהכול, מחולק לשאלות פתוחות, אמריקאיות ואז שאלון 300.
גיגול קצר יעלה לך את הפרקים שצריך שקיימים במבחן. קודם כל תקבל הטופס האינטרנט הראשוני, ואם אתה רואה שאתה לא מקבל את יכול להתקשר לחיל מודיעין ולבדוק אם יש לך נתונים בשביל זימון ואם לא מקסימום להגיש מועמדות. אני עברתי 5 יח"ל בבית ספר וקיבלתי גאמא, עברתי את המבחנים ועברתי ראיון אישי, כמו שהבנתי אני צריך לקבל עוד מבחנים אז בנתיים מחכים. |
כמי שהיה בהרבה זימונים של המודיעין אני יכול להגיד שאתה צריך או הרבה מאוד ידע (הרבה יותר מ-10 יחידות) או שהרבה ידע (גם מעל רמה של 10 יחידות) ולא מעט מזל.
|
ציטוט:
+ הרבה מוזמנים והרבה במבחן הראשון יוצאים.. כשאני הגעתי היו 70 ככה בחדר, תוך 10 דקות 40 יצאו, והרוב מהאלה שנשארו היו בנות (?). |
ציטוט:
זה סתם דפוק לצאת במבחן הראשון זה לא מבחן של ידע הוא סתם בודק את המהירות והחשיבה שלך..... |
ציטוט:
|
אז רגע.. למי שלא מבין בכל החומרה אין סיכוי בתכלס?
אני רוצה ממר"ם, אבל צריך פרפולי 64.. אין לי מושג מה אני הולך לעשות עוד שאלה: מה זה דיופטר גבוה? קראתי בויקיפדיה שאם יש דיופטר גבוה [?] מספר גבוה במשקפיים או ציליינדר זה 72 [תתסכלו ותראו אם לא הבנתם אותי] מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה שלהם? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ