![]() |
עזרה בקידוד אתר (כבר מקודד)
שלום חברים,
שלחתי עיצוב לקידוד, המקודד החזיר לי אותו מקודד אבל הוא מופיע בצד השמאלי של הדפדפן. הוספתי בקובץ CSS בתחילת הקובץ margin:0 auto; זה סידר את העמוד לאמצע אבל חלק פנימי של האתר נשאר עדיין בצד ואני לא מצליח להבין את הסיבה. יש למישהו רעיון? |
תעלה את הקידוד וניראה מה הביעה בקוד ,
וככה נוכל לפתור תבעיה |
יכולות להיות לא מעט סיבות לכך.
כמו שהבחור אמר מעליי - תציג את החיתוך, אנחנו נעבור על הקוד, וכך נמצא את הסיבה לבעיה. |
אז ככה,
כאן אתם רואים את הקידוד שהוא נראה נורמלי http://www.enso.co.il/left אחרי שאני הוספתי לCSS את הקוד Margin:0 Auto; הוא נראה ככה www.enso.co.il צירפתי לכם גם את הקוד של הקובץ CSS HTML קוד:
[LEFT] |
תעיף את ה width מה body
|
מחק את הWIDTH מהBODY
את warpper שנה לזה: ציטוט:
<div align="center"> ותמחק את הwarpper בהצלחה |
העפתי את הWIDTH לא עזר, שיניתי WEAPPER לא עזר ..
ניסיתי אחרי הBODY בHTML להוסיף DIV ALIGN במקום ה DIV ID=WRAPPER ובכלל הכל כאן הלך לאיבוד.. אני מתחיל להתייאש.. כנראה שיש גם מקודדים לא הכי טובים :) |
כמו שאמרתי לך עידן, יהיה פשוט יותר לחתוך את העיצוב הזה מחדש בצורה מקצועית, נקייה והסטטית.
יקח לך זמן רב יותר לסדר את החיתוך הזה, מאשר לחתוך אותו פשוט מחדש. פשוט לא שווה התעסקות. |
דווקא נראה קידוד סביר למדי.
כנראה שלא היתי מובן, תעיף את הwidth מה body ותסיף margin: 0 auto; לwrapper. זה מסדר הכל חוץ מהfooter (שלא בתוך ה wrapper). |
ציטוט:
מצטער, אך אותו הבנאדם פשוט לא יודע לקודד. דבר נוסף, אין צורך להוסיף height ב head. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ