![]() |
סטרימינג
ערב טוב.
אשמח לדעת מה הפתרון הטוב ביותר להציג סרטוני וידיאו באתר מבחינת סטרימינג (נגן פלאש וכו'). תודה לעוזרים מראש, גל. |
ממליץ בחום על הנגן הזה
http://www.longtailvideo.com/ נגן פלאש מצויין, אני עובד איתו והוא מאוד נוח לתכנות, יש לו הרבה פלאגינים יפים, הרבה סקינים, הוא יודע לנגן גם סרטוני פלאש (FLV) וגם סרטונים רגילים (WMV, AVI, MPG) למרות שמומלץ יותר לנגן FLV כרגע אני בונה איתו אתר כלשהו ונורא נוח לכתוב לו כל מיני פונקציות בJS ולשלוט עליו בצורה מלאה. בהצלחה. |
מצטרף לשאלה, אך הפעם לאודיו באתר...
יש את הדבר הזה הלבן שאפשר לשמוע איתו? איך עושים את זה? |
FFMPEG בהמרה של הקבצים תוך כדי העלאה
בהשמעה פשוט מאוד עם איזה פלאש כזה שמנגן את הFLV ואם אתה מחפש פתרון קצת פחות קומבינטורי אז FLASH SERVER בהצלחה P: זה לא קשה תחפש בגוגל יש הרבה אנשים שכבר כתבו דברים כאלה הא ואם אין לך גישה להריץ FFMPEG בשרת אז ממה שאני זוכר פעם בPHP MAILING LIST היה אחד שעשה את זה ככה אתה מעלה קובץ השרת מעביר אותו למחשב שלו שמה הוא מומר על הלינוקס שלו וונשלח חזרה לשרת P: בהצלחה! |
ציטוט:
encoding.com כאן אתה חוסך את הפעולה של השרת כי השרת של החברה הזאת מוריד את הקובץ הרגיל מהאתר שלך, מקודד אותו ואחרי שהוא מסיים הוא מעלה אותו לשרת שלך דרך הFTP. אני משתמש איתו כרגע, יש לו API מאוד נוח. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ