![]() |
גלעד שליט , היום ה1000 ...
פשש לא עקבתי אחרי הימים והם כבר 1000 ..
ממש מצער זה החייל החטוף השני שלנו כבר , אחרי רון ערד , אני כבר מפחד ללכת לצבא בגלל זה , ועוד רציתי קרבי , הכי קרבי , ועכשיו אמרתי לעצמי , יותר טוב להיות גובניק מניאק ולהישאר בישראל מאשר לנסות לתרום למדינה ואז המדינה לא תרומת לך .. מה אתם אומרים , יחזירו אותו לגבולות ישראל ? או שישאר בעזה .. ? |
אני לא חושב שאמור להיות על זה השפעה על השירות הצבאי שלך
הרבה דעות נשמעו בנושא הזה אבל אני מאמץ את הדעה ששמעתי משדרן רדיו שאני לא זוכר את שמו לפני שבועיים הדעה שלי היא שלא צריך לשחרר את שליט בכל מחיר, למה? כי על מאות האסירים האלה נהרגו חיילים בניסיון לתפוס אותם למה? כי הרוצחים האלה לפי כל בדיקה שנעשתה לאחרונה על ידי מערכת הביטחון חוזרים לטרור למה? כי אחרי זה לפחות הנקמה הכי קטנה של משפחות ההרוגים והפצועית שחרב עליהם עולמם בפיגועי הטרור שלפחות התנחמו בכך שראו את הרוצח בכלא גם זה ילך לטמיון הדעה שלי אומרת שלא צריך לשחררו בכל מחיר(וכך גם רשום במקורות על פי היהדות) אבל... אני כן מבין את משפחת שליט כי אצלהם פועל הרגש וזה מובן,אני לא חושב שאני הייתי פועל אחרת אבל כשאני יהיה חייל בעוד זמן קצר ויפעל השטחים,יעצור מחבלים ויסכן את עצמי לכך,יהיה לי קשה מאוד לדעת שמשחררים אותם אחרי X זמן |
אחרי כל החטיפה הזאת ירדה לי ממש המוטיבציה לתרום למדינה ..
וזה שמעליי , יש על זה מחלוקת , בכל זאת כמו שאומרים לא מפקירים חייליים בשטח , מדינת ישראל תעשה הכל בישביל להחזיר אותו , ממש מצער .. |
עם כל הכבוד...
כשאתה הולך לקרבי זאת הבחירה שאתה עושה ואם באמת הייתה לך מוטיבציה זה לא מה שהיה משנה לך את הדעה.. |
ציטוט:
אני הבעתי את דעתי שלי,כמובן שלא מפקירים חיילים בשטח אבל צריך לדון בשאלת המחיר האם תרצה שאותך ישחררו ובעדך ישתחררו מאות רוצחים שיהרגו עוד מאות ישראלים? |
שחרור המוני של מחבלים עם "דם על הידיים" כמו שחמאס גורש יביא לאינתיפאדה שלישית.
צריך לחוקק עכשיו חוק יסוד שיקבע את כללי המשחק בפעם הבאה [בתקווה שלא תהיה כזו]. עוד משהו שצריך להעיר עליו- גלעד הוא לא שבוי מלחמה אלא חטוף. יש הבדל וההבדל הזה קיים רק בגלל שחרור אסירים בעבר ע"י ישראל. |
לדעתי,
חייבים להחזיר אותו ובכל מחיר. מעבר לסבל המשפחה שלו והוא עצמו, יש את העניין הצבאי. הרי אם גלעד לא ישתחרר הורים ישכנעו את הילדים או שהילדים ישכנעו את עצמם, שאין טעם לתרום למדינה, שלא צריך ללכת לקרבי. מלבד זאת שלמדינה יש חובה מוסרית, חייל שנשלח להילחם למען המדינה מגיע לו שהמדינה תלחם למענו. ולהבא ? צריך לשלוח מסר ברור חטיפת חייל שלנו תעלה במבצע גדול ונרחב, כזה שיגבה מהחמאס הרבה דם - יותר דם מזה שהם יוכלו לקבל מבתי הסוהר שלנו. |
ציטוט:
נשחרר מאות רוצחים וכתוצאה מכך ירצחו עוד מאות ישראלים אתה מוכן לקחת את זה עליך? אני לא חושב... חובה מוסרית זה לא מדוייק,האדם הולך לשרת את המדינה ומוכן לסכן את נפשו למען המדינה למען המדינה זה אומר לטובת האינטרס של המדינה האינטרס של המדינה הוא לא לשחרר רוצחים ולגרום לרצח של עוד מאות ישראלים בנוסף אם תשחרר היום את הרוצחים האלה בעוד שבוע יחטף עוד ישראלי,ושוב נשחרר מאות רוצחים,ואז מה? כל העבודה של מערכת הביטחון להכות ברשת הטרור ע"י מעצרים תלך לטימיון? כל אותם סוכנים שסיכנו את נפשם וחלקם אף נהרגו במטרה זאת היו לחינם??? |
ציטוט:
ממש לא. פשוט לשאר לא היו יחסי ציבור כמו למשפחת שליט. די לטמטום הזה, עוד פעם הם רוצים לשחרר מאות רוצחים? שישמשיכו לרצוח עוד חיילים ואזרחים? למה תמיד מראים את משפחת שליט ולא מראים את קרובי המשפחה של האנשים שנרצחו ע"י אותם המחבלים ששוחררו בעסקות שבוים שמפגינים נגד העסקה? לפי הנתונים שלהם נרצחו 180 חיילים ואזרחים ע"י אותם המחבלים ששוחררו (כנראה מדובר על הגזמה, אבל גם אם מדובר על 90 חיילים ואזרחים שנהרגו כתוצאה מזה עדיין ישראל יוצאת מופסדת). אם המדינה דואגת לאזרחיה ולא ממשלה כנועה שמתקופפת לתעמולה אסור לעשות עסקאות כאלה. ואתם מדברים על הסבל שיש במשפחה שליט. הם כבר סבלו. אתם רוצים לגרום סבל לעוד מאות משפחות? עדיין לא יודע לאן אני מתגייס. אבל זה שחיילים רבים נהרגים כדי ללכות אד המחבלים שישוחררו וימשיכו לרצוח מרתיע להתגייס לקרבי. אבל כמובן ממש חבל על החייל. והמדינה צריכה לדאוג להחזיר אותו ע"י כוח. (גם צבאי וגם אפשר לנתק אותם מחשמל שמסופק ע"י ישראל ויש גם דרכים אחרות...). |
עם כל הצער שבדבר ,
גלעד שליט צריך לחזור באלף אחוז , אבל - לא בעד מחבלים עם דם על היידים . עם כל הכבוד . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ