![]() |
דיון|מוכר לכם?
בזמן שגלשתי הופתעתי לגלות את האתר הבא :
http://newpower.co.il זה לא הפעם הראשונה שאני נתקל במספר אתרים בעל עיצוב זהה כמעט ב100% לעיצוב של אתר מסויים. במקרה זה הדימיון הברור הוא ל liveDns המוכרת והותיקה. שאלת הדיון היא : מה ניתן לעשות נגד אנשים אלו?! הרי זה לא 100% העתקה.. כל אחד ישנה אות פה ואות שם ויש לו אתר?! בברכה,קמחי טל :) |
אני לא יודע מה אפשר לעשות בקטע המשפטי
לדעתי העונש הכי גדול זה שהגולשים שכן מבינים וכל מכירים אתרים רואים את זה,ומחליטים לא לקנות מהם בגלל העתקות האלה |
לLiveDNS אין בלעדיות על הצבעים אדום וכחול.
|
עשה טובה.. זה מה שאתה רואה בעיצוב? אדום וכחול?
אני בטוח שאם זה היה SPD הדעה הייתה שונה. |
מצטער, אני לא רואה פה שום דמיון. הקטע של הכיתוב עם הצבעים?
|
ציטוט:
SPD קנתה את הזכויות על כל עיצובי האתרים המכילים צבע כתום, אפור וכל שילוב בינהם. בכל אופן, "עשה טובה", אם לא היה כתוב לי SPD בחתימה.. לא היית מעלה את SPD, אז אל תעלה. אתה לא צריך להעלב בגלל שאמרתי שלדעתי אתה טועה. |
אי אפשר לקרוא לזה העתקה.
אני בטוח שהם "עיצבו" את העיצוב הזה הם הסתכלו על לייבדיאנאס אבל מצד שני הדימיון היחיד הוא רק בצורה של התפריט (שזה שטותי) והקונספט של החבילות. מעבר לזה אי אפשר לקרוא לזה העתקה, הסגנון עיצוב הזה (web 2.0) הוא נפוץ ולא שייך ללייבדיאנאס כמובן. אין מה לעשות נגד זה. |
גם אני חושב שאין כאן שום העתקה, יש סגנונות עיצוב וגם אם הסגנונות דומים, אני מבטיח לך שאתרים רבים השתמשו בסגנון הזה לפני LIVEDNS.
|
יש המון חברות שדיי דומות בסגנון ובצבעים ולא רק באתרי אינטרנט
קח לדוגמא את פפסי קולה (שמובילה במכירות ב USA שם הוא מותג יותר חזק מקוקה קולה, שבארץ זה הפוך) וזה שבא אחריו ומאוד דומה לו זה RC קולה. יש עוד המון דוגמאות כאלה עם חברות מאוד מאוד גדולות בעולם |
ציטוט:
אתה יכול לתבוע אותי |?| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ