הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורות והמלצות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=62)
-   -   מחפש ביקורת על dr-host.co.il ... (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=73517)

BomBast 12-04-09 23:20

מחפש ביקורת על dr-host.co.il ...

מה אתם אומרים על החברה הזו?
מישהו ניסה? אמינים? לא נופלים? מישהו בדק?

תודה

yonatan 13-04-09 01:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BomBast (פרסם 708322)
מה אתם אומרים על החברה הזו?
מישהו ניסה? אמינים? לא נופלים? מישהו בדק?

תודה

לא בדקתי אותם מעולם ולא התנסתי אישית, אבל מגישוש קל באתר ניתן לראות החומרה שלהם לא הכי חדשה בעולם.

:שרת ראשי
Dual Xeon 2.4Ghz
2GB DDR ECC
250GB 7200RPM IDE

שרת שני :
Dual Xeon 2.4Ghz
2GB DDR ECC
120GB 7200RPM IDE

- אישית לא הייתי שם את המידע שלי על שרת בלי יתירות
ועוד על דיסקים IDE , עם כל הכבוד לטכנולוגיה הזו שהחזיקה שנים.
חברה שמחזיקה כלכך הרבה זמן , מן הראוי שתצטייד בטכנולוגיה מודרנית יותר לשרתים השיתופיים לפחות.

הייתי מחפש שרת עם דיסקים בחיבור SAS , או לפחות SATA.

אני עד לא מזמן הרצתי הכל על שרתים דומים , עברתי לשרתים מהדור החדש - מדהים איזה הבדל.

בהצלחה בבחירה.

Slash 13-04-09 01:54

חברה מאוד ותיקה , אני זוכר אותה עוד שאני התחלתי עם התחום , אם החזיקו עד עכשיו זה אומר משהו .
ובנוגע לחומרת שרתים , זה שהשרת ישן לא אומר כלום עליו , דיסק חדש ודיסק ישן שניהם עלולים להפגע , השאלה מי עומד מאחוריי החברה .
אני אף פעם לא בודק את החומרה זה ממש לא מעניין , יש לי מחשב נייד בן 6 שעדיין שורד ומחשב חדש בן חצי שנה שכבר החלפתי לו דיסק קשיח וכרטיס מסך .

yonatan 13-04-09 05:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Slash (פרסם 708350)
חברה מאוד ותיקה , אני זוכר אותה עוד שאני התחלתי עם התחום , אם החזיקו עד עכשיו זה אומר משהו .
ובנוגע לחומרת שרתים , זה שהשרת ישן לא אומר כלום עליו , דיסק חדש ודיסק ישן שניהם עלולים להפגע , השאלה מי עומד מאחוריי החברה .
אני אף פעם לא בודק את החומרה זה ממש לא מעניין , יש לי מחשב נייד בן 6 שעדיין שורד ומחשב חדש בן חצי שנה שכבר החלפתי לו דיסק קשיח וכרטיס מסך .

גישה לא כלכך נכונה לטעמי.

the faster the better :)
אל תשווה שרת שעובד 24\7 מול מחשב ביתי.

ואני יוצא מנקודת הנחה שמדובר בשרתי DELL / IBM / HP וכדומה, לא PC ביתי, שלך תדע מאיפה הביאו את החלקים שלו, ואולי הטכנאי שהרכיב אותו בדיוק היה ביום רע ונפל לו מהיד הדיסק...

Alm 13-04-09 09:15

אם אינני טועה לבעלים קוראים דוד.
הם היו רשומים פה בפורום ממש לפני הרבה זמן. העבירו רושם של חברה רצינית ואיכותית.
איני יודע מה איתם כיום.

BomBast 13-04-09 14:24

אני מחפש שרת עם רמת אבטחה גבוהה
אני מניח ש SPD.CO.IL תעמוד בקריטריונים שלי

Slash 13-04-09 22:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yonatan (פרסם 708356)
גישה לא כלכך נכונה לטעמי.

the faster the better :)
אל תשווה שרת שעובד 24\7 מול מחשב ביתי.

ואני יוצא מנקודת הנחה שמדובר בשרתי DELL / IBM / HP וכדומה, לא PC ביתי, שלך תדע מאיפה הביאו את החלקים שלו, ואולי הטכנאי שהרכיב אותו בדיוק היה ביום רע ונפל לו מהיד הדיסק...

עבדתי בתור טכנאי שרתים , בחברת STORAGE גדולה (200 עובדים , 400 שרתים) עבדתי עם שרתי IBM ,HP,dell ו Apple היו שם שרתים בני 6 שנים ושרתים שרק התקנתי אותם שבוע לפני כן , ודווקא בשרתים הישנים היו הרבה פחות בעיות .

נכון הם לא היו מהירים , הטכנולוגיה שלהם הייתה ישנה , אבל אם מנהלים את המשאבים נכון הם לא פחות אמינים מהחדשים .

Deadly Mushroom 14-04-09 02:07

SPD? כמובן שכן. לא צריך ביקורות.

psycho 02-05-09 12:28

למי שלא יודע, דוד הוא הראשון שראה תפוטנציאל ב DIRECTADMIN והתחיל איתו בארץ

עד אז, היה רק ENSIM או CPANEL

lib24 03-05-09 23:14

דוד סוסליק נוסטלגי לחלוטין איש אשכולות רק אלוהים יודע איפה הוא מאחסן את המידע הזה שיש לו במוח
כמו שנאמר מעליי

דוד היה הראשון שהביא את DA לישראל, עד לפני כן אף אחד מעולם לא שמע על DA בישראל ולא ראה לנכון שזה יהיה הפנאל הנמכר ביותר והידידותי ביותר עבור המשתמשים.

yonatan אני לא ממש מסכים איתך בדיעותיך אבל שיהיה
בכל מקרה האתר שלהם לדעתי לא ממש מעודכן ככה שזה לא ממש קריטי להתווכח על זה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:57.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ