![]() |
בעיה בשאלל (can't cd)
שלום.
אני מנסה להתקין שרת רדיו, אך כשאני עושה CD מוצגת לי שגיאה: ציטוט:
*התקייה קיימת. *זה ככה בכל התיקיות. *זה FreeBSD . |
התיקיה radio לא קיימת, אם אני לא טועה, אתה יכול לעשות cd shoutcast* וזה אמור להכנס
|
היא כן קיימת, אבל טעיתי העלתי לתקייה אחת, חחח.
יש לי בעיה אחרת: ELF interpreter /compat/linux/lib/ld-linux.so.2 not found |
FreeBSD זו מערכת הפעלה מאוד קשה להבנה לא חושב שיש פה מישו שמיתעסק איתה ממליץ להחליף מערכת
|
ציטוט:
|
הסבר.
ציטוט:
ב) שמנסים, לומדים, כלום לא קשה. ג) על סמך מה אתה קובע/מניח שאין משתמשים בפורום הנ"ל שעובדים עם המערכת? במיוחד מערכת כ"כ חזקה, נפוצה, מותאמת לשרתים. ( אני אישית עובד עם המערכת מעל לחמש שנים - בעיקר בתור שולחן עבודה ובמיוחד לשרתים. ) עכשיו נחזור לעיניינינו, לומר את האמת זה באמת בעייה פשוטה, לפני שאני יענה, למרות שזה קרוב לוודאי לא יעזור, למה לא לחפש בגוגל? בכל אופן, הבעייה עם הlib, זה שהוא לא נמצא/לא תקין/לא מלא - הליב הזה שייך לLinux emulator פשוט תתקין אותו דרך הports, ככה: cd /usr/ports/emulators/linux_base make install distclean עכשיו ככה, בשביל לטעון את הלינוקס קומפטביליטי מודול, תריץ את הפקודה: kldload linux עכשיו בשביל שתרוץ אוטומתית עם המערכת, תערוך את הקובץ rc.conf - ב/etc ותוסיף את השורה: linux_enable="YES" ברמת העיקרון היית אמור לבחור ב"Install linux compatibility" בהתקנה, זה היה חוסך את כל זה.. אבל בכל מקרה, שמח לעזור, תרגיש חופשי לשאול אם יש עוד משהו. Nexus. |
לא משנה,
הסתדרתי, תומר צדק ושחכתי לכתוב. בכל מקרה תודה ולמדתי כאן כמה דברים :)... |
ציטוט:
צודק ככה מתקינים תמיכה ללינוקס, טוב שיהייה על השרת בכל מקרה.. אבל תודה לאל בשביל שרת רדיו, ובשביל רוב הדברים שמעניינים אנשים (מה שלא מעניין פשוט לא טרחו) יש קבצים ל freebsd, צריך רק להוריד את הקובץ הנכון: http://www.shoutcast.com/download/files.phtml איל |
לפני שכולם סוגרים את הנושא והולכים לישון
אני חייב לציין שהתחלתי לשחק עם ה FreeBSD, ומאד אהבתי אותה. מערכת מאד אינטואיטיבית, ועושה רושם שמאד יעילה.
אגב, Nexus (או מישהו אחר) - מה ההבדל בינה לבין NetBSD ו OpenBSD? (שאותן אני מודה - לא ניסיתי) |
ציטוט:
כולם משתמשים באותו קוד מקור (כמו שנשאל מה ההבדל בין סנטוס לרד האט לפדורה, ודביין, וכד) netBSD היא הכי וותיקה, ומתאימה כמעט לכל הפלטפורמות הקיימות (סוגי מחשבים) ה openBSD' אמור היה לתת תשובה מבחינת security, ואכן קשה היה לייצר שם exploits. ו ה freebsd כולל התאמות לשולחן עבודה, ובגרסותיו האחרונות מאבוטח כמו קודמיו. במקום לקנות פיירואל מקצועי, ראוטר מקצועי, ואף מערכות תואמות bgp אפשר להסתפק במחשב חלש עם openBSD, או כל גירסא אחרת של freebsd. מומלץ ל cs1.6 :), ביצועים טובים יותר מאשר על לינוקס. והשרת פחות נופל. ה - freebsd הכי קלה וידידותית מביניהם. איל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ