![]() |
איך מחברים 2 מסכים?
אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב שלי...
עכשיו יש לי את החיבור של ה VGA של הכרטיס מסך.. שאליו חיברתי את הראשון הכל טוב ויפה... ויש את החיבור VGA השני של הלוח האם, שאליו חיברתי את המסך השני... אבל עכשיו מה צריך לעשות כדי שאני יוכל לראות בשניהם? ד"א, יש לי כרטיס מסך 9500gt אם זה קשור... תודה! |
ציטוט:
ברגע שאתה שם כרטיס מסך לא מובנה ועל הלוח אם יש כרטיס מסך מובנה הכרטיס המובנה יתבטל. אז, אני מתאר לעצמי שיש לך חיבור DVI בנוסף לVGA בכרטיס מסך. אז פשוט קנה מתאם dvi to vga ואז בדרייבר תגדיר את המסכים. |
הכי קל לחבר זה עם הידיים..
ועכשיו ברצינות :) צריך כרטיס גרפי אחד שתומך ב 2 מסכים.. כרגע חיברת אותם ל 2 כרטיסים גרפיים שונים שלא עובדים ביחד.. |
או שתקנה שני כרטיסים ותעשה את זה ב ב SLi
או כרטיס מסך עם שתי יציאות כמו שאמרו פה מעליי. |
ציטוט:
פשוט קונים מתאם מDVI TO VGA והנה שני חיבורי VGA באותו כ.המסך שיאפשר חיבור שני מסכים למחשב אחד. |
בואנה אין לכם מושג אהה :P
פשוט קנה חוט שבצד אחד זה VGA והוא מתפצל ל 2. 4-5$ באיביי |
ציטוט:
כדי לחבר מסך מחשב בעל רזולוציה של 1200*1920.. ומסך טלוויזיה HD של 720*1280.. צריך כרטיס גרפי שיתמוך ויעשה את זה.. |
ציטוט:
זה תלוי בייעוד של הפיצול. לדוגמא: מסך HD ברזולוציה גבוהה למשחקי מחשב ובמקביל שיראו את זה על הפלזמה 47" HD שיש בסלון ....אז אתה צריך SLi. אם זה סכ"ה לראות סרט בטלווזיה/מוניטור/טלוויזיה וחזרה למסך בשביל גרפיקה והכל אפשר להתשמש ביציאת SuperVideo שבכ.מסך או לחבר לחיבור DVI/RGB שנותר. בהצלחה |
במארז צריך להיות לך שתי יציאות, DVI ולידו VGA שהוא קצת יותר קטן ממנו, כל מסך לחיבור אחר, ואז בפאנל ניהול של GeForce יש קטגוריה שנקראת Set up multiple displays..משם אתה כבר בטח תבין.
|
אתה תצטרף 2 כבלים נפרדים וגם זה לא יהיה לך באותה איכות, רק אם תקנה 2 כרטיסי מסך
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ