![]() |
דרוש | מקדם **תמורה כספית**
דרוש מישהו שיכול לגרום לפורום שמועצב ומתוכנת כראוי שיהיו בערך 100-150 מחוברים בו זמנית בממוצע.
בנוסף, אני אדאג להגרלות ופרסים כך שאני אדאג לשמור על הקהילה שהמפרסם ידאג להביא. **תמורה כספית. מסנג'ר roie885@hotmail.com ICQ בפרטי. לרציניים בלבד *מפרסם בשבילי ובשביל חבר המסן זה שח חבר |
אני לא יכול להבטיח לך 100-150 מחוברים, זה לא העניין בקידום אתרים.
קידום אתרים מקדם אותך במנועי החיפוש השונים בעיקר בגוגל תלוי איזה יעדים אתה מעוניין לממש. אם אתה מחפש מפרסם זה לא מקדם אתר. במידה ואתה מעוניין במקדם אתרים אתה מוזמן ליצור קשר. comeback.t@gmail.com |
ציטוט:
|
אני השותף שלו.
כולם ישר חושבים על קידום בגוגל, קידום בגוגל לא ממש תורם. אך, יש אנשים שמתמחים בנושא של פרסום אתרים/פורומים. אם אתה בעל קשרים , אם אתה בעל תוכנות מסרים שבכל אחת מהן יש 4000 איש שמבינים בפורומים, אכן אפשר להגיע לרמת פרסום גבוהה! אם אתה מקדם או מפרסם.. סביר להניח שיש לך את הידע הזה. לכולם זה חדש אבל עדיין אתה יכול להוציא את המיטב. הבנתם את הבסיס? אם כן, אשמח אם מישהו יצור עימנו קשר: מסנג'ר שלי: roie885@hotmail.com תודה רבה לכולם |
ציטוט:
אבל זה לא מבטיח את כמות הגולשים המחוברים שיהיו לך.. אף אחד לא יכול להכריח משתמשים להירשם לאתר. |
הקשב,
הפורום מתוכנת ומעוצב כראוי. יש גם קהילה סבירה. מה שצריך זה לפרסם בכל חור, לדאוג שכולם יראו את הפורום.. ואנו בעלי הפורום נדאג להשאירם. |
שלח לי עוד פרטים ואת גובה התשלום בפרטי.
|
נוצר קשר..
עוד מעוניינים? |
נוצר קשר
|
שלח לי פרטים כמו תוך כמה זמן אתה מצפה לכך
מה רמת הפעילות של אותם 100 אנשים שאתה מצפה ותקציב שנראה אם יש על מה לדבר תודה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ