![]() |
עזרה|בעית במשתמש SSH רגיל ..
בס"ד
שלום כלולם, שבוע טוב פתחתי מספר חשבונות עם גישת SSH, לא ניתן להריץ בהם פקודות מסויימות . חלק עובדות וחלקם לא !, פקודות שנסיתי הם הורדת קבצים, חילוץ קבצים, התקנת שרתים, ועוד ! (השגיאה שאני מקבל אחרי כל פקודה היא " permission denied") הרשאות מה אוכל לעשתו בנידון ? ואם כבר אנחנו מדברים, אפשר לקבל מדריך לפתיחת "רוט חלקי" שמעתי שיש דבר כזה.. תודה, להתראות |
איזה פקודות אתה מנסה להריץ ספציפית?
תתן דוגמאות שנבין... בכל מקרה , chmod אמור לפתור לך את זה ... למרות שאני לא ממליץ אפשרות נוספת זה לעשות ליוזרים שלך chrooted directory שיהיה להם את כל הכלים שאתה רוצה לתת להם ,ובלי לסכן את המערכת הפעלה שלך. |
בס"ד
wge tar make אלו מה שעולה לי בראש, אם אתה רוצה עוד תגיד לי אני יביא לך פה רשימה של עוד חמישים מצידי תודה |
תריץ בבקשה
קוד:
/bin/ls -laZ `which wget` |
במקום כל ה-ls-ים אפשר פשוט לשאול על מה הוא נותן לך permission denied. הוא אמור לכתוב את שם הקובץ שאליו אין הרשאות.
זה יכול להיות tar: permission denied או YOUR_FILE: permission denied במקרה שרשום את שם הפקודה, צריך להוסיף את היוזר לקבוצה בעלת ההרשאות המתאימות. |
ציטוט:
אולי הבעיה ב PATH? |
בס"ד
סידרתי את זה.. תודה :) chmod 755 /usr/bin/wget chmod 755 /usr/bin/perlcc ועוד.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ