![]() |
בעיה עם מחלקה בPHP
יש לי מחלקה שמנהלת מסד נתונים, עכשיו יש פעולה פנימית כזו:
קוד:
public function select($table, $rows = '*', $where = null, $order = null) ואז קראתי למחלקה בדף אחר, ואם אני כותב: קוד:
$res = $msgs->getResult(); וזה מציג לי את התכנים של המערך. אבל אם אני עושה echo $res הוא מדפיס "Array". מה שאני רוצה בעצם זה ש echo $res ידפיס את כל התכנים של המערך. |
אתה לא יכול להדפיס תוכן של מערך בעזרת ECHO או PRINT. מערך מכיל מספר אלמנטים. תבצע לולאה שבכל שלב בלולאה תדפיס את התוכן של האלמנט הנוכחי.
|
ציטוט:
קוד:
foreach($res as $value) ArrayArray אני פשוט רגיל לC#, וכן אני יודע שהתחביר דומה בסה"כ, אבל יש הבדלים וכל מיני פונקציות שאני עדיין לא רגיל אליהם, ככה שאם יש לך הצעה תודה. עריכה: אם זה עוזר, הנה הדף המלא: קוד:
<?php |
print_r ($res);
מה זה מחזיר? |
Array ( [0] => Array ( [msg_id] => 14 [isParent] => 1 [msg_level] => 0 [smiley_path] => [msg_content] => Shmuel [msg_pdate] => Today [attachment_path] => [author_name] => Shillo [author_email] => sshilo@gmail.com ) [1] => Array ( [msg_id] => 13 [isParent] => 1 [msg_level] => 0 [smiley_path] => [msg_content] => Hello [msg_pdate] => Today [attachment_path] => [author_name] => Shillo [author_email] => sshilo@gmail.com ) )
|
אז הייתי מציע שתקרא אודות ARRAYS
PHP קוד:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ