![]() |
אני בדילמה, oxserv או netohost ?
אני מעוניין לאחסן את אתרי באחת מהחברות המצוינות הללו, אשמח לקבל קצת מידע חיצוני!
* איכות * מהירות * זמינות * מקצועיות * נפילות? :confused: תודה לכל העוזרים! |
אם זה אחת מהם...לדעתי אוקסרב.
|
אחלה, אתה יכול לפרט?
|
אני אישית לא התאכסנתי אצל אף אחד מהם
ואני לא מכיר את oxserv האלו בכל מקרה לגבי netoserv אני יכול להעיד שיש להם אחלה שרתים - וזה מבדיקה אישית שעשיתי ( טל הביא לי גישה ), מהירות גישה וביצועים חבל על הזמן יש לשרתים שלהם. חוץ מזה אחד שאני מכיר קנה אצלו רדיו לא מזמן וביקש ממני להתקין וראיתי את השאלל עצמו ב SSH ומה אני אגיד לך , פיגוז של BSD יש לו שם מקונפג ברמה ומטופל. אוקיי טיפה סטייה מהנושא אבל למה לא לתת לך קצת ביקורת על עוד 2 חברות מעולות בכל מקרה אני ממליץ לך לבדוק עוד חברות טובות רק לצורך השוואה המלצה אישית שלי מתוך הכרה של השרתים של החברות הבאות : bestserv.co.il lsrv.co.il גם שרתים שחבל לך על האף. סורי אם זה סטייה מהנושא , באמת שאני בא רק להמליץ על מי שאני יודע במאה אחוז שהוא מצויין. בכל מקרה אם יש לך עוד שאלות לדעתי הכי טוב שתפנה לבעלי החברות באופן אישי ותשאל אותם שאלות מפתח שמאוד חשובות לפני שאתה קונה שירות 1. שעות התמיכה 2. זמן תגובה מירבי במקרה של תקלה 3. תבקש לראות אתרים שמאוכסנים (כבדים ) כדי שתוכל לראות פחות או יותר מה אתה מקבל 4. הכי חשוב - שיהיה הרבה דרכים ליצירת קשר ( מספרי טלפון מרובים \ אימיילים \ תוכנות מסרים אם זה רלוונטי לך ). והכי חשוב - תדע לעמוד על שלך! בהצלחה בבחירה הנכונה תהיה אשר תהיה =] |
ציטוט:
דרך אגב אהבתי את המשפט "גם שרתים שחבל לך עלהאף אני מאמץ.. בכל מיקרה שתיי החברות טובות מאד, מי אני יותר ממליץ? נטו הוסט יותר ותיקים כל הזמן רק ביקורות טובות טל הוא אחלה בן אדם שבעולם, וזהו תעשה סיבוב תיראה ביקורות על שתיי החברות. |
שתיהם אחלה לדעתי
|
לדעתי נטו הוסט! הייתי מאוחסן אצלו לפני שהפתחתי תעסק וממש נהנתי שם מהאיכות שום נפילה לא הייתה בכלל אפילו לא קטנה טל ענה לי תמיד ותמיד עזר הוא מאוד חברותי ובנאדם זהב ועכשיו הוא השתדרג והביא כל מיני שירותים חדשים ושרתים חדשים מאז וממש מומלץ אני בטוח שאתה לא תתאכזב אצלו..
|
תבקש ביקורת על כל חברה בנפרד למה לעשות השוואה בכלל
אבל בכל זאת אם כבר כזה מצב אז לך על המחיר היותר נמוך בשניהם יהיה לך איכות של שרת והכול |
לדעתי שניהם אחלה אך אני יותר מכיר את ולכן ממליץ להם יותר.
אתה מוזמן להריץ חיפוש כאן בפורום ולבדוק המלצות מלקוחות קיימים שנתנו ביקורות על כל חברה מהשתיים. בהצלחה בבחירתך :) |
תודה לכולם :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ