![]() |
דרוש|איכסון
שלום לכם
אני מעוניין לרכוש בכסף כמובן איכסון על החברה להיות א.בעלת ביקורות טובות ב.תפעול שרתים שותף ג.אבטחה ברמה גבוה,מניעת DOS ,הצפה של סוקאטים ריקים דרך שרתים אחרים וכו' קיצר אבטחה טובה לאללה ד.שירות טוב ה.מחירים נוחים יחסית מה אני רוצה לשמוע זה חברות אשר מספקות איכסונים,ריסליירים,VPS אני רוצה לשמוע מחירים,האם יש מבצעים וכו' יום טוב גולן. |
הצעה מבית אי.בי.סייטס:
אחסון חבילה בסיסית: נפח אחסון: 200MB תעבורה חודשית: 20GB פאנל ניהול: DirectAdmin 30 ש"ח לחודש אתר העסק: www.ebsites.co.il - ניתן לצפות בחבילות נוספות באתר העסק. דרכים ליצירת קשר: אלעד פלאפון: 0508177728 אימייל: admin@ebsites.co.il יום טוב. |
לא מספיק לי אני עובר ת70 ג'יגה תעבורה בחודש
האתר בעל 4000 ייחודיות ביום אך בזמן האחרון בגלל הנפילות זה יורד... אני צריך חברה רשומה כמו כן שתוכל להראות אף לקוחות מרוצים וביקורות |
נפח אחסון: 500MB
תעבורה חודשית: 100GB 80 ש"ח לחודש. |
אשמח לשמוע על לקוח או לקוחות הנמצאים בחברה
כדי לראות האם החברה היא לילדים ויהיו הרבה נפילות או חברה אשר מספקת פיתרונות כאלה או אחרםי לאנשים מבוגרים ולאתרים באמת גדולים כמו כן אמשח לשמוע האם השרת מאובטח נגד הדברים אשר ציינתי |
אהלן, אתה מוזמן לעיין באתר שלנו
www.securehost.co.il יש לנו חבילת בסיס , שאמורה להתאים בול לאתר כמו שלך. פרטי החבילה : נפח אחסון 1GB תעבורה חודשית 500GB תמורת 50 ש"ח לחודש. או 500 ש"ח בתשלום לשנה מראש. האחסון מתבצע על שרת עם קישור של 100mbps לאינטרנט. מכבדים כרטיסי אשראי \ paypal. אתרים לדוגמא ניתן לקבל בהודעה פרטית , צור קשר אם אתה מעוניין. |
ציטוט:
|
נשלח בפרטי רשימה , ודרכי יצירת קשר.
בברכה יונתן securehost.co.il |
EBsites ו yonatan שניכם עסקים מורשים?
ואשמח לעוד תגובות מחברות שונות כדי לבחור את השירות הכדאי ביותר לילה טוב לכולכם |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ