הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   האינטרנט המהיר של HOT הופך למהיר יותר (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=75108)

ben the master 03-06-09 07:36

האינטרנט המהיר של HOT הופך למהיר יותר

שלום לכלום
אומנם זו ידיעה קצת ישנה אך לא משנה
אז ככה בקיצור
חברת הוט הודיעה היום שעקב כך שתשתית האינטרנט ובגדר המפעילים עוברות שינויים החלה לא מזמן חברת בזק לפרסם את תשתית הNGN החדשה שלה אותה היא פורסת בימים אלה ושאר החברות החלו גם למרוץ אחר האינטרנט בבתים
אז חברת הוט הודיעה כי עד סוף שנה זו היא תפרוס תשתית אינטרנט חדשה UFI - Ultra-Fast Internet
שמה במספר ערים בארץ . תוך 3 שנים מתכננת החברה להלשלים את פריסת התשתית בכל רחבי הארץ .
התשתית החדשה תואמת לתקן Docsis3, שהושק לפני כשלוש שנים ומאפשר קצבי גלישה ריאליים של עד 152 מגהביט בפס יורד ועד 108 מגהביט בפס עולה. בהוט אומרים כי הם מתכוונים להשיק בשלב הראשון קצבים של עד 100 מגהביט בפס יורד ו-5-10 אחוז מכך בפס עולה.
מה אתם אומרים ?
בתודה !

xoox 03-06-09 08:01

מה אנחנו אומרים???? שינסו להקדים.....

Slash 03-06-09 08:32

אני אומר שיעלו את הפס העולה , כמו שזה נראה עכשיו תקבל 100MBIT הורדה ו5 MBIT העלאה וזה במקרה הטוב.
מה שיקרה בפועל , תקבל 50 MBIT הורדה ואולי 1 MBIT העלאה .

the-wolf 03-06-09 11:30

כמה שיש יותר תחרות ביניהם ככה אנחנו מרוויחים יותר, רק צריך להחזיק אותם בביצים

SpiKerG 03-06-09 11:54

שיהיה תחרות.. שיהיו מחירים זולים..
ואחרי זה לחברות הוסטינג לא יהיה עבודה חח..

כולם ישימו שרתים שלהם בבית

אדיר 03-06-09 12:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SpiKerG (פרסם 718637)

בבית החיבור הוא אסימטרי..

Tal`s 03-06-09 12:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SpiKerG (פרסם 718637)

כמו שצריך..גם ככה החברות הוסטינג היום לא משהו..הכי טוב לסמוך על עצמך

ben the master 03-06-09 13:43

איזה חברות הוסטינג בבית אין לך תנאים מתאימים בבית אין לי את מה שיש בחוות שרתים גדולה אתה צריך אורור מתאים , אתה צריך חשיפה מנימאלית לאור שמש , וכו' ובטח שהיה להם כזאות מהירות סתכל עם איזה כבל אתה מחובר עם נחושת בפנים מי מה שהסבירו לי זה כבל שיכול להעביר מידע מהר הרבה יותר מכבל טלפון רגיל אני מדבר כי יש לי גם בזק וגם הוט בבית
בתכל'ס עם היה מהירות כמו שהם אומרים 100 מגה זה אומר שנגיד סתם דוגמא עם יש משרד גדול עם הרבה עובדים אז אפשר לחלק ולתת אפשרות לחלק מהירות לכול העובדים
וגם לדוגמא בבית אפשר לחבר אין ספור מחשבים למהירות שכזו אבל אני חושב שהמחיר של המהירות הזו תהיה בשמיים ובזמנים הראשונים לא תהיה כדאיות לעבור למהירות כזאות

yonatan 03-06-09 15:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ben the master (פרסם 718606)
שלום לכלום
אומנם זו ידיעה קצת ישנה אך לא משנה
אז ככה בקיצור
חברת הוט הודיעה היום שעקב כך שתשתית האינטרנט ובגדר המפעילים עוברות שינויים החלה לא מזמן חברת בזק לפרסם את תשתית הNGN החדשה שלה אותה היא פורסת בימים אלה ושאר החברות החלו גם למרוץ אחר האינטרנט בבתים
אז חברת הוט הודיעה כי עד סוף שנה זו היא תפרוס תשתית אינטרנט חדשה UFI - Ultra-Fast Internet
שמה במספר ערים בארץ . תוך 3 שנים מתכננת החברה להלשלים את פריסת התשתית בכל רחבי הארץ .
התשתית החדשה תואמת לתקן Docsis3, שהושק לפני כשלוש שנים ומאפשר קצבי גלישה ריאליים של עד 152 מגהביט בפס יורד ועד 108 מגהביט בפס עולה. בהוט אומרים כי הם מתכוונים להשיק בשלב הראשון קצבים של עד 100 מגהביט בפס יורד ו-5-10 אחוז מכך בפס עולה.
מה אתם אומרים ?
בתודה !

דקה אני מוציא את החשמל מהמודם ומחזיר, ותיכף אגיב לפוסט הזה....

OrPol 03-06-09 15:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ben the master (פרסם 718669)
איזה חברות הוסטינג בבית אין לך תנאים מתאימים בבית אין לי את מה שיש בחוות שרתים גדולה אתה צריך אורור מתאים , אתה צריך חשיפה מנימאלית לאור שמש , וכו' ובטח שהיה להם כזאות מהירות סתכל עם איזה כבל אתה מחובר עם נחושת בפנים מי מה שהסבירו לי זה כבל שיכול להעביר מידע מהר הרבה יותר מכבל טלפון רגיל אני מדבר כי יש לי גם בזק וגם הוט בבית
בתכל'ס עם היה מהירות כמו שהם אומרים 100 מגה זה אומר שנגיד סתם דוגמא עם יש משרד גדול עם הרבה עובדים אז אפשר לחלק ולתת אפשרות לחלק מהירות לכול העובדים
וגם לדוגמא בבית אפשר לחבר אין ספור מחשבים למהירות שכזו אבל אני חושב שהמחיר של המהירות הזו תהיה בשמיים ובזמנים הראשונים לא תהיה כדאיות לעבור למהירות כזאות

ואם יש לי בבית את כל התנאים? מה הקשר.
זה תמיד נגמר בכך שהחברות מבטיחות דברים ולא מקיימות.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:10.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ