![]() |
עזרה | גאמא
שלום לכולם,
קיבלתי זימון לגאמא לפי מה שהבנתי המבחן הראשון דורש מס' תחומי ידע שחוץ מתוכנה אין לי את הידע הדרוש, אשמח לקבל הצעות מה כדאי ללמוד עד ליום המבחנים רשתות/חומרה/דטה בייס/אסמבלר ומאיפה ללמוד, אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל ולפי דעתי חשוב לנסות להגיע כמה שיותר מוכן. |
כל מה שאמרת יהיה במבחן, אי אפשר באמת ללמוד לזה בזמן קצר.
למי שיש את הידע אז זה בסדר, מי שפחות או יותר יודע - מאמין שגם יעבור את המבחן, רוב הנבחנים עוברים את המבחן הראשון, הבעיה זה כבר שאר הראיונות ששם נופלים. |
ציטוט:
עזוב את כל הנושאים האלו, תתמקד באחד מהם, זה שהכי קרוב לליבך והכי מעניין אותך...משם זה יזרום. |
יש את הנושא של שפות עיליות ששם אני אתן את כל מה שיש לי בC#, אבל הייתי רוצה גם להרחיב את הידע שלי ולבנות
בסיס בלינוקס ובנוסף במסדי נתונים או ברשתות אשמח לקבל את עזרתכם. |
יש אלף נושאים על זה ברשת, בפרט כאן בפורום, תריץ חיפוש.
לינוקס אתה צריך לדעת פקודות בסיסיות בסך הכל. אותו דבר במסדים, מזה having, order, group. יש שאלה קטנה בphp שצריך קצת ידע ברגקס. מספר המקומות הוא קטן, כך שגם אם אתה מצליח ועובר את כל השלבים, עדיין יש עוד 100 כמוך שגם עברו, אז אל תבנה על זה יותר מדי. |
ציטוט:
אה וטעית, לא 100 כמוך...יותר לכיוון האלפים (להזכירך, כל מגמות המחשבים בבתי הספר מקבלים זימון אוטומטי)... |
ציטוט:
אני לא בונה על זה אבל גם לא שולל את זה, אשמח לשמוע ולקבל עוד מידע תודה לכולם. |
בוחנים על הכל , בעיקר ידע שטחי , אבל גאמא זה שם כולל להרבה מאוד יחידות קטנות בתוך מודיעין , גאמא = תקן .
תענה מה שאתה יודע והם כבר ינתבו אותך לאיפה שאתה מתאים . מניסיון , הם יותר מחפשים אנשים שיודעים לשבת ללמוד מאנשים שבאמת יודעים את העבודה , כי הם ילמדו אותך כל מה שצריך בקורסים הפנימיים . |
ציטוט:
אם הרבה ידע קודם. |
ציטוט:
בנוגע לרשתות, מזה ראוטר, סוויץ, כל מיני פרוטקולי דואר, udp tcp, הכל יש בוויקפדיה ;P |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ