![]() |
מציע את עצמי לכתיבת תוכן ותרגום טקסטים
אני זקוק בדחיפות לעבודה ולכן אני מציע לתרגם טקסטים ולכתוב תוכן.
*5 יח"ל אנגלית בציון מעל 90, 129 בתחום אנגלית בפסיכומטרי. *ידע כללי עשיר בתחומי המדעים:ביולוגיה כימיה ומתמטיקה.בנוסף,ידע במוסיקה. *עסקתי בעבר בתכנות אתרים,אולם זנחתי את העיסוק. *משקיען ברמות,חרוץ ואוהב ללמוד דברים חדשים. *בן 19,מסיים עכשיו י"ב. *התמורה היא כספית |
מה המחיר ל100 מילים?
האם יש "הנחה" ל10000 מילים? תוכל לפרט לגבי מחירים.. |
זאת פעם ראשונה שאני מציע את עצמי בתחום הזה ולכן אני לא ממש מתמצא במחירים המקובלים..אבל אני מניח שעבור 100 מילים זה משהו כמו 30 -40 שקלים לא?בכל מקרה אני לא מחפש להתעשר :)..פשוט נפלה עליי הוצאה גדולה בזמן האחרון..
אני צריך גם לראות את הטקסט ולראות בכמה זמן מדובר ואז גם אציע מחיר מתאים |
מאחר ולא נקבת במחיר מסויים באופן מוחלט, אלא שיערת, אני מציע - 20 ש"ח ל250 מילה, 40 ש"ח ל500 מילה.
כתיבת תוכן בעברית (לא תרגום). מזמין 5 מאמרים. לגבי התחום: אף אחד מאלו שהזכרת, אם תסכים למחירים, אשלח לך בפרטי מהו התחום. תשלום בהעברה בנקאית ברגע סיום המאמרים ושליחתם, יכול להעביר לכל בנק פרט לבנקים בחו"ל / PAYPAL. המשך יום נעים. |
מה המחירים ל400 מילים?
|
35 שקלים
|
מה המחירים לכתיבת תוכן באנגלית לאתר? לעמוד ראשי שאלות ותשובות ועוד כמה טקסטים קטנים בכמה עמודים וכמה מכתבים?
|
129 באנגלית בפסיכו ומעל 90 בבגרות זה לא כזה גבוהה =\
קיבלתי 141 בפסיכו ויש לי 95 מומצע באנגלית אני מדבר חופשי ואני אפילו לא חושב על להציע שירות כזה... |
ציטוט:
אני לא מבין איך התגובה שלך תורמת לאשכול.אם אין לך משהו חשוב להגיד אז אל תגיד כלום.ודרך אגב עשיתי פסיכומטרי רק פעם אחת ובגיל 18.אני לא יודע כמה פעמים אתה עשית כדי להשיג 141. bong.co.il דבר איתי בפרטי,אני אעשה לך מחיר טוב,תלוי באורך הטקסט. |
ציטוט:
חבל להרוס לו את האשכול. בכל מקרה בהצלחה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ