![]() |
"דילמה" קשה..
יש לי "דילמה"
לא משהו של חיים או מוות,אבל משהו מיוחד שיכל לזכות כל אחד ממכם ב-100 דולר!! סתם =] אז ככה יום שישי יש לי יום הולדת 16 [תאריך יפה לא? חח D: ] בכל אופן, ביום שבת /ראשון אני עושה מסיבה אצל אבא שלי בחצר[חצר ענקית] ,על האש,מוזיקה,וכו' בכל אופן, אני לא הולך להזמין את כל החברים שלי וכל מי שאני מכיר כי זה יותר מידי. אז אמרתי שאני יעשה משהו נחמד כזה..12-16 אנשים בערך.. אבל יש לי דילמה שאני לא יודע את מי להזמין.. תחשבו על זה ככה זה מרגיש כאילו אני חרא שאני מזמין את חיים אבל לא מזמין את משה.. אז מה אני צריך לעשות? אני לא יודע איזה ילדים להזמין...ואיזה ילדים לוותר [כמה זה נשמע רע |טוויסט| חח ] תודה על העזרה . :-) |
תזמין רק בנות
|
דבר ראשון, מזל טוב
לגבי המסיבה, אם זאת חצר ענקית אז אתה יכול להזמין הרבה אנשים אם בכל זאת אתה רוצה מסיבה מצומצמת אז תדבר עם שלושה חברים טובים שלך ותגיד להם להזמין אנשים אבל לא יותר מידי, אם מישהו שואל למה לא הזמנת אותו אז תגיד שזה עבר מפה לאוזן ואתה לא ההית אחראי להזמין אנשים תהנה במסיבה :) |
תזמין את כולם או את אף אחד.. נא"נ
|
ת'אמת שלא ממש הבנתי ת'קטע של ה100 דולר...
מצומצמת? 12-16? תביא 6-7 חברים הכי טובים שלך ו6-7 בנות הכי כוסיות.. |
חח ה-100 דולר היה בצחוק חח D:
והקטע עם "עבר מפה לאוזן" אני לא מעדיף. יווצר מצב שיבואו אנשים שלא ממש רציתי,או כאלה שלא הייתי מעדיף..אני לא מעדיף ככה =/ בנות סדרתי,אני מביא ידידות טובות שלי ועוד כמה בנות והשאר בנים טוב אני כבר יסדר משהו ואם מישהו ישאל למה לא הזמנתי מה אני יגיד לו ? כאילו אני יודע שאני לא חייב לו כלוםן.. אבל עדיין זה לא נעים חח אולי אני יעשה כניסה בתשלום ,ואז אני לא תיהיה בעיה מי בא ומי לא בא חח D: [זה בצחוק לאלה שחושבים שזה רציני חח ] |
פשוט מאוד , תזמין את מי שאתה רוצה שיהיה שם :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
Shart [קוראים לך שי אם אני לא טועה נכון? ] בכל אופן,זאת הדילמה..מי אני רוצה אני הייתי לוקח את כולם,אבל אין לי חשק למסיבה גדולה וכו' אני רוצה משהו קטן נחמד כזה =] יש לי כבר 7 אנשים שהזמנתי תשאר אני לא יודע,נראה אני כבר יחשוב מה לעשות מקסימום אני יגיד לאלה שבאים שלא יספרו לכולם כדי שלא יווצר מצב שחלק "יעלבו.." שאני חבר שלהם ולא הזמנתי אותם |...| איזה מוזר נגמרה השנה B-) ,הינה משפט שאני אומר כל שנה חח "WOW הפעם זה עבר מהר חח " |
מממ יש לו בחצר בריכה? יאללה מסיבת בריכה זה אחד השווים :) (חבל שאין לי בריכה בבית :(..).
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ