![]() |
[דרוש] צוות רציני לחברת הוסטינג חדשה.
היי,
ברצוני לקבל הצעות בה"פ לקידוד לעיצוב הוסט מלא..העיצוב ללא פלאש...יש להקים גם מס' טבלאות עבור החבילות השונות והשירותים הנוספים ... בנוסף פתיחת טופס פשוט ליצירת קשר.. אני מחפש אנשים תמידיים, שמחפשים מקום עבודה, שבסופו של דבר ירוויחו גם הם מהלקוחות שירכשו. ברשותי עיצוב מקצועי, ואני זקוק למתכנתים \ מקודדים. אנשים מקצועיים ורצינים, שבאמת מעוניינים להצטרף להקמה ולהתפתח ביחד. ברשותי עוד חברה לשרתי משחק ובבעלותי שרת יעודי, החלטתי לפתוח את החברת האכסון בעקבות הצלחה בחברה השניה. כרגע דרושים: * מעצבי אתרים מקצועיים, רציניים, אמינים. * מקודדים \ מתכנתים, רציניים, אמינים. נא לשלוח לי ה.פ עם הפרטים שלכם, וזמני עבודה... + דרכים ליצירת קשר : אייסיקיו \ מסנג'ר \ אימייל וכדומה.. אשמח לשמוע בכל זאת הצעות בתמורות כספיות, לאנשים שלא עובדים קבוע, אך המטרה שלי כמובן היא למצוא אנשים נכונים ורציניים לעבודה קבועה שאת התמורה מקבלים בשלב מאוחר יותר. * פנייה בהודעה פרטית בלבד! תודה. * תודה רבה, ויום טוב. |
נשלחה הודעה פרטית.
שבוע טוב, שי. |
מעצב + מקודד
יצירת קשר : 212796296 |
מעצב ברמה גבוה, מספר שנים.
מוכן לשתף פעולה תמורת אחוזים על כל לקוח של עיצוב. זמין רוב שעות היום, נייד להגעה למקומות אם יש צורך. |
אני מבקש, כפי שציינתי, אתם מוזמנים להגיב ולהגיד שנשלחה הודעה לפרטית.
אבל אני מבקש לשלוח פרטים מלאים אך ורק דרך ההודעה הפרטית, אצור קשר לאחר שאקבל ממכם את ההודעות הפרטיות, תודה. |
אני לא יכול לשוח ה"פ \:
אתה מוזמן להשאיר אימייל ותקבל פרטים לשם או פשוט ליצור קשר במסנג'ר (בחתימה). |
מעצב מקצועי אם עבודות, מתכנת ברמה לא גבוה, מקדם אתרים. ליצירת קשר - מסנג'ר orinsane@hotmail.com - אייסיקיו 2177777
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ