![]() |
תרגום תבניות+ישור של וורדפרס בחינם
שלום לכולם.
בקרוב אני פותח מין אתר לתרגום של תבניות,אז אני צריך קצת תבניות שאני יתרגם,כמובן בחינם. לפעמים יש קבצים מוצפנים שכאלו שאי אפשר לתרגם אז לא כל דבר יהיה 100%.. ישנן שתי חבילות , והן: תרגום+יישור תבנית רגילה- תרגום+יישור התבנית,מתחייב לעשות אותה עד 100 % מתורגמת תרגום+יישור תבנית פרמיום/מגזין-תרגום+יישור התבנית,מתחייב לעשות אותה עד 100 % מתורגמת+ללמד את האיש כיצד להשתמש בה,לפעמים יש שדות מיוחדים שצריך לדעת כדי לעשות THUMBNAIL/VIDEO וכו'... שימו לב , המבצע תקף רק ל-5 אנשים בלבד , כלומר כל הקודם זוכה. תנאים: - אדם רציני ואחראי - צריך שיהיה לו את ההורדה של התבנית,במידה וזה PREMIUM ואין לו את התבנית אז נראה מה עושים..(תמיד מוצאים פתרונות) יש להציע מועמדות בצורה הבאה , ואך ורק כאן בדיון(פנית אלי לפרטי ? פספסת את הזדמנותך) ציטוט:
www.fsf.co.il זאת תבנית Premium שתרגמתי מהאתר WPNOW... יש לציין כי בסופו של דבר , אני זה שיבחר אילו עבודות לקחת. בהצלחה לכולם , והמשך יום נעים. *התמורה זה השארת קרדיט מין הסתם. |
שם התבנית:תמונות
שם פרטי:אביב דרך ליצירת קשר: אייסקיו: 5667272226 דמו של התבננית:כרגע אין אני אנסה למצוא קישור לאתר:www.bong.co.il הסבר: אני צריך שתתכנת משהו שכאשר מעלים תמונה יהיה תבניות שהתמונה תתאם אוטמטית לתבניות שתבחר. זה יכול להיות תבנית של כדורגל,כדורסל,ועוד |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ