![]() |
צריך VPS ווינדוס? - קיבלת, ובחינם!
שלום רב לכל חברי הפורום.
- אתם צריכים שרת עם Windows אבל אין תקציב? - יש לכם רעיון/משהו שבשבילו חייבים שרת Windows אבל אין תקציב?? - אני מוכן לתת לכם! אני נותן מיני-יעודיי עם מערכת הפעלה Windows שיושב בחו"ל עם הפרטים הבאים: 1 עד 2 ג'יגה ראם (מובטח) 10 עד 20 ג'יגה שטח אחסון. 1-2 כתובות אייפי יחודיות כמובן גישת Remote Administrator (גישה מרחוק למחשב) - שתבינו אתם מקבלים את חשבון הAdministrator. חיבור: 1 ג'יגה שיתופי. מהירות הורדה לארץ: כ100-200KBs עם אינטרנט 1.5MB מגיע גם עם פאנל Plesk לדומיין אחד בלבד. תמיכה מיצידי ברוב שעות היום במידה ונופל השרת. כל זה ועוד! בחינם! נותרו עוד כ: (2) מיני יעודיים. לכל אלו שרוצים להריץ שירותי IRC וmIRC - אין אפשרות!!! לכן אין צורך לפנות אלי. לכל אלו שרוצים!, יש לשלוח עלי ה"פ או במסנג'ר עם הפרטים הבאים: שם מלא: מספר פלאפון זמין במידה ויש: מטרת השימוש: למה דווקא לי מגיע הVPS: יצירת קשר כאן בפורום בה"פ (עדיף, אני לא מחובר הרבה למסנג'ר) או לחלופין במסנג'ר שהוא: Talbo@windowslive.com המשך יום טוב. מראש: מצטער אם אני עובר על החוקים, לא מצאתי משהו שאוסר עלי לכתוב הודעה זאת. |
שלחתי הודעה פרטית
|
אני שוב חוזר ומדגיש - זה בחינם לגמריי!
זה שתפנו אלי ככה: שלום אני רוצה שרת VPS עם ווינדוס אני אתן לך כך וכך, לא יזכה אתכם בשרת. תפרטו, תקראו את האשכול קודם עד הסוף, לא עד הקטע המעניין. |
הוספתי למסנגר
תתחבר עאל מנת לדבר |
עדיין רלוונטי.
נותרו (2) VPSים. (עדיין) |
אשמח לשמוע באיזה חווה הוא נמצא. באיזה מקום בגלובוס :) אם תוכל לתת לי יותר פרטים גם בפרטי אני אשמח, הייתי רוצה לבדוק מהירות לארץ בדרך כלשהי.
תודה. |
ציטוט:
בכל מקרה, השרת ממוקם בארה"ב, היום בערב אתן קישור לשרת חיי לבדיקת מהירות לארץ. המשך יום טוב :). |
מה אני צריך להביא לך/ אתה מקבל כתמורה ל- VPS?
|
ציטוט:
ציטוט:
"כל זה ועוד! בחינם!" |
אתה מתחייב לזמן מסויים ?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ