![]() |
3 חולצות LACOSTE
3 קבצים מצורפים
שלום!
אני מוכר את שלושת החולצות הללו של LACOSTE . המידה שלהן XL שלושת החולצות חדשות לגמרי!!! התמונות המצורפות אלו הן הצבעים והחולצות כל חולצה אני מוכר ב 150 ש"ח (כולל משלוח) את שלושת החולצות אני מוכן למכור ב 400 ש"ח |
א. מאיפה קנית אותם , אני מתאר לעצמי שלא מקורי.
ב. חולצה מספר 2 זה לבן הצבע? |
זה וורוד
אני משאר שהוא קנה מאיביי כי אם זה מקורי מישראל הוא היה מחליף ואם זה זיוף לא היה לו פרצוף למכור אותם פה ב150 שקל |
זה מקורי (לפחות ככה אני מתאר - עשיתי השוואה עם חולצה שקניתי בארץ ועם החולצות הללו והם אותו הדבר...)
החולצות נקנו ממוכר בהונג קונג (דרף איביי) חולצה מספר 2 וורוד |
ציטוט:
מוכר לי..הגונב מגנב פטור |
הונג קונג? כנראה זיוף אחי.. 50 שקל לחולצה
|
אני רק רוצה לחדש לכם לכל החבר'ה שטוענים שHONG-KONG זה זיופים, יש סיכוי סביר מאוד שאתם טועים.
חברות ענק כמו DIESEL, ADIDAS, NIKE, Ed Hardy ועוד ועוד מחזיקות במפעלים במזרח הרחוק בגלל ששטח האדמה שם זול מאוד, פיתוח המפעל זול, משאבים (חשמל, מיל וכד') זולים מאוד וכמו כן, כוח אדם. אם תסתכלו ב'תיקט' שלכם, תוכלו לראות למשל שבחלק מנעלי ADIDAS רשום MADE IN TEIWAN (או משהו כזה, הכוונה היא 'טייוואן'), תוכלו לראות כמובן CHINA או TAILAND ואפילו INDIA. אם תצרף לחולצות שלך 'תיקט' מקוריות עם בר-קוד אורגינלי ושטר-מכר לא חשוב מאיפה תביא את החולצה היא מקורית, בין אם מישראל או ארה"ב ובין אם ממצרים או קוריאה. |
ציטוט:
המוכר מהונג קונג!! אבל החולצות תוצרת פרו (ככה כתוב על התיקט) וגם האוריגינל תוצרת פרו |
לא יודע זה כמו לקנות חתול בשק, אתה יודע שיש שם חתול אבל אתה לא יודע אם הוא חולה או בריא כמו שור.
|
ציטוט:
החולצות אצלי! והם אותו הדבר יש לי חולצות שקניתי בארץ והם אותו הדבר!!!! אף אחד לא ביקש ממך לקנות |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ